عزیزم مشهد هستین دکتر آریا منش دکتر خوبیه خیلی ها پیشش رفتن بچه دار شدن خواهر من همه میگفتن بچش نمیشه رفت اونجا عکس برداری هواگیری کرد بچه دار شد یک ماه بعدش دوتا بچه داره الان
عزیزم نگران نباش خودش بهترین موقعیت بهت میده دلت میخواست بزرگشون میکردی تو جوونی یا نوجوونی از دستشون میدادی بگو خدایا بهترین ها رو نصیبم کن خودت عزیزکرده بهم بده
از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
چرا فکر میکنی تقاص گنهه؟ آخه این چه فکر اشتباهیه. خدا کریمه و گناهان را میبخشه
نمیدونم . اخه پس چرا من فقط باید این بلا سرم بیاد. چرا شوهر من باید آزو اسپرم باشه. همه اون تعداد دوستام ک ازدواج کردن بچه دار شدن . همه سالم همه خوشحال اونوقت من
هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهاییمانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد . . .💚❤️