2777
2789
عنوان

خدااااااایا مگه من چه گناهی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 51 پست
ای خواهر  منم دارم ب تقاص گناهی میسوزم ک نمیدونم چیه . منم مثل تو فکر میکنم ی گناهی کردم ک این ...

خیلی سخته حالم خیلی بده

خدااااااایا چرا بازبچموازم گرفتی خدایادلم شکسته خدایا آرزوی مادرشدنو به دلم نزار😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه آزمایشام خوب بود

عزیزم مشهد هستین دکتر آریا منش دکتر خوبیه خیلی ها پیشش رفتن بچه دار شدن خواهر من همه میگفتن بچش نمیشه رفت اونجا عکس برداری هواگیری کرد بچه دار شد یک ماه بعدش دوتا بچه داره الان 

عزیزم مگه بچه نداری کلا ؟

نه دوسال ناباروری داشتم الانم باردارمیشم سقط میشه 

خدااااااایا چرا بازبچموازم گرفتی خدایادلم شکسته خدایا آرزوی مادرشدنو به دلم نزار😭😭
عزیزم مشهد هستین دکتر آریا منش دکتر خوبیه خیلی ها پیشش رفتن بچه دار شدن خواهر من همه میگفتن بچش نمیش ...

مشهدنیستم

عزیزم نگران نباش خودش بهترین موقعیت بهت میده دلت میخواست بزرگشون میکردی تو جوونی یا نوجوونی از دستشون میدادی بگو خدایا بهترین ها رو نصیبم کن خودت عزیزکرده بهم بده 

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
چرا فکر میکنی تقاص گنهه؟ آخه این چه فکر اشتباهیه. خدا کریمه و گناهان را میبخشه

نمیدونم . اخه پس چرا من فقط باید این بلا سرم بیاد. چرا شوهر من باید آزو اسپرم باشه. همه اون تعداد دوستام ک ازدواج کردن بچه دار شدن . همه سالم همه خوشحال‌ اونوقت من   

مگه فقط محض گناه هست عزیزم 

شاید این امتحان تو هست 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
نه دوسال ناباروری داشتم الانم باردارمیشم سقط میشه 

اخه پروفایلت بود من و فرزندانم گفتم حتما بچه داری باز دوست داری باردار بشی 

انشاالله به حق این شبای عزیز یه بچه سالم بیاد تو بغلت و ساله دیگه خوشحال باشی و سقاش کنی