2777
2789

من که برای دل خودم گرفتم و استفاده هم می کنم

یه مدلیش هست رنگارنگه و عکس آدمک روشه اونها هم قشنگه

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارچ ولیوانش برای دوغ عالیه

و دوتا کاسه آبگوشت خوریش آبگوشت توش خیلی قشنگه

کاسه ماست خوری کوچیک و ی بشقاب برای پیاز یاسبزی

من واسه آبگوشت استفاده میکنم

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
من دارم فقط برا ابگوشت و کله پاچه استفاده میکنم با سفره پارچه ای سنتی خیلیم قشنگ و باحاله .. ولی اگر ...

نههههه 

سرویس چینیمو گرفتم

میخواستم ببینم این قشنگه بگیرمش یا نه که خب دیدم نه😂

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

نه نه 😶

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

بنظرم برا جهاز شکیل نیس کلی ظروف با طرح و رنگ جذاب تو بازار هس

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
دوستان برا دم دستی چه ظرفایی بگیریم خوبه؟؟ من ستای دونفره میخاستم بگیرم گفتن زود لب پرمیشه چیکارکنم ...

من کوپال گرفتم 

بنظرم از نظر زیباییم قشنگ تره نسبت به چینی

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
نههههه  سرویس چینیمو گرفتم میخواستم ببینم این قشنگه بگیرمش یا نه که خب دیدم نه😂

این فقط پارچ و دو تا لیوان و دوتا کاسه ابگوشتی و یه بشقاب خورشتی ازش بگیر برا ابگوشت تم سنتی باحال میشه برا ابگوشت خوردن بقیه چیزاش نگیر

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
اونایی که میگن بده و اینا   موقع مهمونی دادن اگه یه غذای سنتی مثل آبگوشت باشه   توی اینا ج ...

اره طرح دارش

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست