2777
2789
عنوان

هوووورا بالاخره زایمان کردم🤩🤩🤩+عکس نی نی+کادوی همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 6784 بازدید | 192 پست
وقتی میری دکتر زنان تو ب ارداری بگو برات مهمه نوقع رایمان گشاد نشه. حتی مبتونه برات تنگتر هم بکنه. م ...

اها ببخشید ب کی بگم؟

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها خب میرم پس  فقط چقدر قبل اقدام مصرف کردی

قبل اقدام نیست توخوداقدامه😂توپریودی یه قرص هست تادوروزبایدبخوری البته دکتربایدبگه الکی نمیشه😁

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
قبل اقدام نیست توخوداقدامه😂توپریودی یه قرص هست تادوروزبایدبخوری البته دکتربایدبگه الکی نمیشه😁

اها ممنون 

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
اها ببخشید ب کی بگم؟

به دکتر زنانت دیگه

قدیما بخیه نمیزدن خودش گشاد میشد و بعد جمع میکرد خودشو مثل اول نمیشد. الان بخیه میزنن و بخیه جوش میخوره مثل اول میشه. ولی بازم به دکترت دغدغتو بگو . میدونم میشه همونجا تنگشم کرد

به دکتر زنانت دیگه قدیما بخیه نمیزدن خودش گشاد میشد و بعد جمع میکرد خودشو مثل اول نمیشد. الان بخ ...

باشه ممنون 

من هولم هنوز ماه دیگهه اقدام میکنم 

کو تا بگیره و بیاد خخخ

اسی خیلی خیلی مبارکت باشه توروخدا یکم مارو هم راهنمایی کن با بی حسی سزارین شدی؟؟؟ آمپولش درد داشت؟ ...

اوووووووو چه میترسی تو

من دوبار سزاربن شدم نترس راحته

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍

ماشاالله خدا زیر سایه پدر و مادر بزرگش کنه مبارکت باشه عزیزم 

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم

سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

طبیعی ۹۶ سقط کردم ۳۰روزبعد ناخاسته باجلوگیری باردار شدم ۲۳خرداد ۹۷ دختر اولم دنیا اومد ۲۳ مرداد ۹ ...

مثله من عزیزم منم یه سقط داشتم بعد یه ماه دوباره باردار شدم دختراولم ۱۷اسفند۹۲به دنیا اومد دختردومم ۱۷مرداد ۹۴...خدا حفظشون کنه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست