2777
2789
عنوان

هوووورا بالاخره زایمان کردم🤩🤩🤩+عکس نی نی+کادوی همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 6784 بازدید | 192 پست
اینم دوقلوهای من🤩

دلم خواستت 

چجوری دوقلو شدی ارثی بود یا دکتر یا خواست خدا 

امپولی هست واسه دوقلو ننهههه ماشالله

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها  من احتمالا ماه دیگه اقدام میکنم  از الان ترس دارم خخخ  و ی چیز مهم ذهنمو درگی ...

ایشالا زود باردار بشی

نگران نباش بعد ی مدت برمیگردی حالت اول

من سر ۱سال شدم‌مثل قدیم ولی خواهرم بقول شما گشاد موند😀😀فوقش میری ترمیم

دلم خواستت  چجوری دوقلو شدی ارثی بود یا دکتر یا خواست خدا  امپولی هست واسه دوقلو ننهههه ...

قرص خوردم😁

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
قرص خوردم😁

چه قرصی و چجوری 

ماشالله به نی نی هات 

راسییی موهای دخترتو سفت نبند حیف موهای خشگلشه 

وای چقدر هیجان زدممممم

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
چه قرصی و چجوری  ماشالله به نی نی هات  راسییی موهای دخترتو سفت نبند حیف موهای خشگلشه&nbs ...

فرفریه عرق میکنه اذیت میشه توعکس سفت افتاده😂دکتربایدبده بهتون 😁زیرنظردکتربایدباشین

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
ایشالا زود باردار بشی نگران نباش بعد ی مدت برمیگردی حالت اول من سر ۱سال شدم‌مثل قدیم ولی خواهرم بق ...

وای چ بدددددددددددددددددددددددددددددد 

اها  من احتمالا ماه دیگه اقدام میکنم  از الان ترس دارم خخخ  و ی چیز مهم ذهنمو درگی ...

وقتی میری دکتر زنان تو ب ارداری بگو برات مهمه نوقع رایمان گشاد نشه. حتی مبتونه برات تنگتر هم بکنه. منکه نگفتم ولی هیچ فرقی هم نکردم چون بخیه میزنن و بعد جوش میخوره مثل اول میشه

فرفریه عرق میکنه اذیت میشه توعکس سفت افتاده😂دکتربایدبده بهتون 😁زیرنظردکتربایدباشین

اها خب میرم پس 

فقط چقدر قبل اقدام مصرف کردی