2777
2789

منم ندارم ترکیده بود

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه خودتون تو تاپیک گفتید معلمید.  من برادرم بین حسابداری و معلمی مونده بنظرتون کدومشون بهتر ا ...

آها  😃  

به  نظر  من  از  یه  آقا  که  معلمه  بپرسید   

چون  آقایون  بار  زندگی  رو  دوششونه و  شرایط با  خانم ها  متفاوته  

من  اطلاع  ندارم  حسابداری  بازار  کار  داره  یا  نه   و  اگه  داره  از  لحاظ حقوق  چطوره  و  اینها  ... 

ببین  معلمی  بر خلاف  عموم  خیلی شغل   سختیه و  این  روزهای  کرونا  وضع  خیلی  بدتر  شده  .. 

داداش ات  ببینه  آیا  واقعا  علاقه  داره  ... حقوق  اش  اول  تقریبا  ۳   تا سه  و  خورده  ای  هست  ...  

در  کل  با  اینکه  من  قبل  رفتن  به  آموزش  و  پرورش عاشق  معلم  شدن  بودم  الان اگه  شرایط مالی  همسرم  خوب  بود  حتما  انصراف  میدادم ! تو  یه  تاپیک  ام  دلیل  شو  گفتم  و به  خاطر  فشارهایی که  رومه  موهام سفید  شده  ...