2777
2789
عنوان

اقدام اولیه برای طلاق

119 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها. من بعد از ده سال احساس میکنم به بن بست رسیدم. شوهرم هر سال بددهنتر میشه. احساس میکنم اوضاع دیگه قابل تحمل نیست. مدام فحش میده هر حرکت زشتی جلوی بچه انجام میده. خانواده ای ندارم به اون صورت. خیلی تنهام. ولی حس میکنم ادامه این زندگی ممکن نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا بچه دارین   برین پیش مشاوره به اون بچه رحم کنین طلاق ایندشونو  بهم میزنه  طلاق اخرین راحه  بددهنی درمان داره 

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
اول مشاوره برو و تلاشتو بکن واسه حفظ زندگیت اگه نصد طلاق بگیر. ببین مشکل شوهرت از چیه

از روز اول ازدواج همین بوده. بسیار گیر میده و حتی اگه باهاش حرف هم نزنی باز هم فحاشی مبکنه. بسیار بی شخصیته