2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 22 پست
عزیزم شما رفتی لیزر ؟

سلام گلم بله رفتم 

الان جلسه ۳ رو رفتم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کمتر شدن؟  کلا چند جلسه باید برید و هزینش چجوره

بله خیلی کمتر شده 

۱۰ جلسه پست سر هم باید بری ۴۰ روز ی بار 

بعدشم دوبار ۶ ماه ی بار میری 

بعدشم سالی ی بار میری شارژ همین

من دستگاهم الکس کندلا هس خیلی دستگاه عالی هس ت جهان فقط برای بیکینی و خط باس.ن ۱۷۵ میدم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
هرجلسه ۱۷۵؟  کدوم شهرید حتما این دستگاهو تهران دارن 😶

بله گلم هرجلسه ۱۷۵

من تبریزم

همه جا هست

تیرگی هم رفع میکنه؟

نمیدونم دراین مورد فکنکنم