2777
2789
عنوان

لیزر

228 بازدید | 22 پست

خانما من۱۸ سالمه میخام برا زیر مایو و پاهام برم لیزر کنم

ولی بضیا میگن که چون سنت کوچیکه شاید ت اینده عوارض بده.. راس میگن؟؟

و اینکه میگن لیزر زیر مایو باعث نازایی میشه 

راسته بنظرتون؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیر مایو یعنی چی!🤔

بیکینی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اها ...من میرم لیزر اونجا برای دختر 17 ساله ام پرسیدم گفت اشکالی نداره ،بازم از متخصص زنان بپرس بعد ...

مرسی عزیزم

من جلسه دومم 10 روز پیش بود پوستم تیره شده نگرانم کسی بوده مثل من ؟

من یک جلسه رفتم رنگ پوستم یه نیم درجه روشن شده ،پوستت خودت چه رنگیه

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
من یک جلسه رفتم رنگ پوستم یه نیم درجه روشن شده ،پوستت خودت چه رنگیه

گندمیه پوستم پا و بیکینی رفتم پام هیچ تغییری نکرد ولی برای بیکینی درجه لیزر رو بالا برد پوستم تیره شده

منم ترسوندی دختر ،

منم جلسه اول هیچ تغییر رنگی حس نکردما حواست باشه درجه رو از جلسه دوم میبرن بالاتر بهش بگو خیلی بالا نبره... من چند جا سوال کردم میگن تیرگیش به مرور زمان میره ولی بازم میگم اگه نرفت چی.... من اصلا بیکینی تیره ای نداشتم قبلا  

منم جلسه اول هیچ تغییر رنگی حس نکردما حواست باشه درجه رو از جلسه دوم میبرن بالاتر بهش بگو خیلی بالا ...

باشه ممنون ،درجه بالاتر میره دردت بیشتر میشه؟؟؟

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃