خانما من۱۸ سالمه میخام برا زیر مایو و پاهام برم لیزر کنم
ولی بضیا میگن که چون سنت کوچیکه شاید ت اینده عوارض بده.. راس میگن؟؟
و اینکه میگن لیزر زیر مایو باعث نازایی میشه
راسته بنظرتون؟
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اها ...من میرم لیزر اونجا برای دختر 17 ساله ام پرسیدم گفت اشکالی نداره ،بازم از متخصص زنان بپرس بعد ...
مرسی عزیزم
منم جلسه اول هیچ تغییر رنگی حس نکردما حواست باشه درجه رو از جلسه دوم میبرن بالاتر بهش بگو خیلی بالا نبره... من چند جا سوال کردم میگن تیرگیش به مرور زمان میره ولی بازم میگم اگه نرفت چی.... من اصلا بیکینی تیره ای نداشتم قبلا