2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم مشکلی نداشتم ولی از اردیبهشت تو اقدامم که ماه پیش همسرم ازمایش داد ندا اکباتان ماما هستن نم ...

منم دیروز حالم خیلی بد بود کلی مشکل ازم درآورد فکر نمیکردم وضعیتم اینجوری باشه فکر میکردم میگه برو اقدام کن ولی تازه تا دو ماه دارو داد باز باید برم پیشش شاید چندین ماه دارو بده بهم نا امید شدم

همسرم دلداریم داد تا آروم شدم

خوش اومدی تو دلی مامان😍❤
منم دیروز حالم خیلی بد بود کلی مشکل ازم درآورد فکر نمیکردم وضعیتم اینجوری باشه فکر میکردم میگه برو ا ...

امیدت به خدا باشه ایشالا هرچی زودتر اقدام میکنی نتیجه میگیری  منم از اردیبهشت اقدام کردم فقط ازمایش قبل بارداری خودم داده بودم همم میگفت تا یکسال طبیعیه نشی بیخیال بودم هرماه اقدام میکردم نمیشد تااینکه اذر ماه کرونا گرفتیم من خفیف همسرم شدید همش خدارو شکر میکردم ک باردار نیستم الا بهمن دکتر برای خودم سونو همسرم ازمایش نوشت اصن فک نمیکردم همسرم مشکل داشته باشه همش فکرمیکردم خودم مشکلی دارم تو مجردی کیستم داشتم 

کدوم آزمایشگاه داد؟ تو خونه داد یا اونجا چند روزه جوابش اومد؟

میگفتن میشه خونه انجام داد تا نیم ساعت رسوند ولی این ازمایشگاه میگفتن ده دیقه ای ما خونمون شهرک فرزانه بعدش ده دیقه فقط طول میکشه ادم بیاد تا تو پارکینگ