2777
2789
خانم دکتر عاطفه الهویی نظری واقعا کارشون عالیه تو تهران جز بهترین ها هستن همیشه مطبشون شلوغ و ایشون ...

ممنون گلم من باردار شدم الان یه پسر ۷ ماهه دارم 🌺🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم من باردار شدم الان یه پسر ۷ ماهه دارم 🌺🥰

عزیزم انشالله سلامت باشه 🙏🥰

عزیزم میشه یه راهنمایی ازت بگیرم 

توی شهر قدس برای آزمایش و سونوگرافی معرفی میکنی کجا برم؟ و اینکه خودتون دکترتون کی بود توی شهر قدس بودین با تهران؟

عزیزم انشالله سلامت باشه 🙏🥰 عزیزم میشه یه راهنمایی ازت بگیرم  توی شهر قدس برای آزمایش و سون ...

سلام راستش من که اصلا شهر قدس قبول نداشتم دکتراش من پیش خیاط زاده رفتم تو اندیشه فاز یک . سونو هم جام جم تو شهریار  چون بیمه ها و قبول داشت ... ازمایشگاه هم تو شهر قدس نامی میرفتم

سلام راستش من که اصلا شهر قدس قبول نداشتم دکتراش من پیش خیاط زاده رفتم تو اندیشه فاز یک . سونو هم جا ...

ممنونم عزیزم منم آزمایشگاه نامی رفتم ، سونو هم این هفته باید برم میرم توی کوهک البته مقداری کم میکنه بخاطر بیمه م هزینه رو

دکتر هم ، هم توی بیمارستان بهمن هم درمانگاه قوامین توی تهرانسر یکی رو در موردش سرچ کردم ولی خب اونا هم مقداری بیمه رو قبول میکنن ولی بهمن دوره به من 

حالا دنبال دکتر خوبم 

از دکترتون راضی بودین ؟‌

سلام راستش من که اصلا شهر قدس قبول نداشتم دکتراش من پیش خیاط زاده رفتم تو اندیشه فاز یک . سونو هم جا ...

عزیزم من تماس گرفتم با سونو جام جم شهریار گفت بیا ۲ ساعت معطلی داره بعد برو داخل 

در مورد هزینه هم پرسیدم گفت نمیدونم 

شما نمیدونی با بیمه تامین اجتماعی سونو تعیین حاملگی چقدر میشه؟

زنگ زدم مطب ازاده رستگاری شش بار زنگ زدم اشغال دائم بووودا- رو کارتش یه شماره موبایل بود فک کردم شماره منشی شون باشه. به همون زنگ زدم گفتم نوبت میخوام و اینا شماره مطب انگار یه مساله ای داره زنگ نمیخوره اشغال دائمه شاید کج افتاده- نگو شماره خوده دکتره بود   دکتره منو پشت تلفن خورد  

خیلی ناراحت شدم 

چرا مث اشغال با ادم برخورد میکنن این دکترای زنان ؟    مطب هم ادم میره همینن. ما میریم مطب خدمات خوب بگیره ارزش احترام بگیره    اگ قراره با ادم مث اشغال برخورد کنن خو ادم میره بیمارستان دولتی. پولش هم میمونه برا خودش-حداقل هم نمیسوزه که احترام دریافت نکرده

با افتخار قوچانی‌ام ❤️

پیش دکتر رویا رشیدپور رفتم اصلاً چقدر چقدر خوش رفتاره به آدم انرژی میده امید میده. احترام میزاره از همه مهمتر اینکه مراحل درمان رو واسه آدم توضیح میده وقت میزاره.

تا حالا هرچی دکتر زنان دیده بودم همشون بی‌ اعصاب بودن

از این به بعد دیگه فقط پیش همین میرم.

با افتخار قوچانی‌ام ❤️
سلام عزیزم،شما جواب گرفتین انشاالله با مینا رشیدپورایی؟

سلام عزیزم والا از اون قضیه حدود چهار سال و نیم میگذره اونموقع مینا نبود خارج بود پیش رویا رفتم متخصص نیست و اینکه پروسه رو خیلی طول داد واسترس میداد

ب محض اینکه باردار شدم رفتم پیش لیدا احمدیان خامنه خیلی دکتر خوبیه مطبش کنار بیمارستان تریتاست و من باهاشون تو بیمارستان تریتا زایمان کردم دی ماه ۱۴۰۰

امسال هم دوباره باهاشون ی زایمان دوقلو انجام دادم

اگه بیمه تکمیلی داری بیمارستان تریتا نزدیکه تو چیتگره

خوش اومدی تو دلی مامان😍❤
سلام عزیزم والا از اون قضیه حدود چهار سال و نیم میگذره اونموقع مینا نبود خارج بود پیش رویا رفتم متخص ...

عزیزممم😍خیلی خوشحال شدم 🥰

منم پیش رویا میرفتم تا همین ماه پیش ،خیلی به قول شما طولش میده،هیچ نتیجه و رشدی هم نکردم.نه تنبلی درمان شد،نه بارداری و عفونت،هیچی

حالا برم پیش این دکتر جدیدم،ببینم خدا چی میخواد☺️

ممنون بابت راهنماییتون❤️