2777
2789
نه عزیزم اصن متخصص خوب اینجا نمیشناسم خودم فعلا پیش یه ماما میرم 

من میخوام پیش مینا رشیدپور برم باز هرچی باشه متخصصه 

شما بارداری؟

من میخوام آزمایش قبل بارداری برام بنویسه

عشوری مقدم تو ساختمون مهدیه میگن خیلی خوبه اما تماس گرفتم تا عید وقتش پره

خوش اومدی تو دلی مامان😍❤
من میخوام پیش مینا رشیدپور برم باز هرچی باشه متخصصه  شما بارداری؟ من میخوام آزمایش قبل باردار ...

نه من باردار نشدم بعد چن ماه اقدام خودم سنو ازمایش همسرمم ازمایش الا چن روز پیشم فهمیدم همسرم اسپرمش ضعیفه خیلی نگران شدم 😔...عشوری مقدم ینی انقدر دکتر خوبیه؟،بعضیا ناراضی بودن ازش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از مینا رشید پور راضی بودی؟

سلام عزیزم

اتفاقا امروز مطبشون بودم خودش نیست خواهرش رویا رشیدپور بود

خیلی خوش برخورد و مهربون بودن

اولین بار بود رفتم پیشش نمیدونم حالا دقیقا کارش چطوره

ولی خیلی ساله کار میکنه ولی تعریف ازشون شنیدم

بعد عید خواهرش مینا میاد ک اونو بیشتر تعریف میکنن

خوش اومدی تو دلی مامان😍❤
سلام عزیزم اتفاقا امروز مطبشون بودم خودش نیست خواهرش رویا رشیدپور بود خیلی خوش برخورد و مهربون بود ...

عزیزم من باردارم نمیدونم پیش کی برم در به در دنبال دکتر خوبم که بیمارستان خوبیم زایمان انجام بده 

زنای باردارم بودن عزیزم؟

خانومای بار دارم بله بودن

والا واقعیت نمیدونم کدوم بیمارستان کار میکنه یا نمیکنه

ولی اگه بیمه تکمیلی داری برو بیمارستان خصوصی همونجا تحت نظر متخصص باش ک همون برات زایمان کنه

مثلا صارم و تریتا نور ک مسیر نزدیک تره

ی کاریم میتونی بکنی تماس بگیر با مطب رشید پورایی بپرس ک کدوم بیمارستان کار میکنه

من ک مینا رو خیلی تعریف شنیدم الان کاناداست بعد عید میاد

احتمالا بیمارستان کار کنه

خوش اومدی تو دلی مامان😍❤
عزیزم من باردارم نمیدونم پیش کی برم در به در دنبال دکتر خوبم که بیمارستان خوبیم زایمان انجام بده&nbs ...

من خودمم مشکل شما رو دارم گفتم پیش یکی برم ک تا آخر تحت نظر ایشون باشم

واقعیت تو شهرقدس از این بهتر پیدا نکردم

فکر نمیکنم دکتر بدی هم باشه 

حالا رفتی پیشش ب من اطلاع بده چطور بود

خوش اومدی تو دلی مامان😍❤

چند ماهه عزیزم؟

بسلامتی زایمان کنی

من ک میخواستم سریع اقدام کنم 

هزار تا درد درآورد ازم

فعلا ۲ ماه دارو داد

تخمدانم دنبال و کیست داره تیروییدمم کم کاره

شما هم مشکل منو داشتی؟

خوش اومدی تو دلی مامان😍❤
چند ماهه عزیزم؟ بسلامتی زایمان کنی من ک میخواستم سریع اقدام کنم  هزار تا درد درآورد ازم فعل ...

نه عزیزم مشکلی نداشتم ولی از اردیبهشت تو اقدامم که ماه پیش همسرم ازمایش داد ندا اکباتان ماما هستن نمیدونم میشناسی یا نه گفت همسرم خیلی وضعیتش خرابه منم چقدر ناامید شدم فک میکردم نمیشم کلی بلا سر خودم اوردم از رنگ و دکلره تازه پنج هفتمه ایشالا قسمت شما

من خودمم مشکل شما رو دارم گفتم پیش یکی برم ک تا آخر تحت نظر ایشون باشم واقعیت تو شهرقدس از این بهتر ...

خودمم بیمارستان مورد نظرم تریتاس موندم احمدی خامنه انتخاب کنم ک پیش همون تریتا مطب داره یا رشیدپور ک بهم نزدیک تره همسرمم میگه بین نور تریتا یکی انتخاب کن..ویزیتش چقدره؟