2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 65 پست

چیز ی براشون نبر خیال خودتو راحت کن. آدم تو بارداری خیلی حساس میشه. شاید تو موقع غیر بارداری بود این طوری بهت بر نمیخواد از کسی هم توقع نداشته باش هرچند آدم خوشحال میشه کسی به فکرش باشه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای شکمو😅 فشارم افتاد😂😂😂 ولی واقعا یه کارهایی حس و حال میخواد 

حالا پریروز و روز قبلش مادرشوهرم درست کرده بود کلی خوردما! صبحم قبل بیرون اومدن واسه پسرم که سرما خورده سوپ درست کردم ولی آش یه چیز دیگه س😍

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
من اگه جای تو بودم آش رو میگرفتم تشکر میکردم میخوردم، اینقدم توقع بیجا نداشتم، بپذیر که اون مادرشوهر ...

اینو راس میگی قبول دارم 

چون من با اونا خیلی فرق دارم من خیلی دل رحمم ولی اونا نه

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 
هنوز کاری نکردم که  یعنی تا حالا کوچکترین بی احترامی یا حرفی بهشون نزدم همش گفتم بیخیال ولی ای ...

خانومی تورو نشون میده..اونا مگ چن سال دیگ زنده ان؟ بیخیال آجی پوستت چروک میشه😘

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

اسی الان میخورنت 

اینجا همه طرفدار مادرشوهر شدن 

تاپیک های دیگه ب مادرشوهر بد و بیراه میگن

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
چیز ی براشون نبر خیال خودتو راحت کن. آدم تو بارداری خیلی حساس میشه. شاید تو موقع غیر بارداری بود این ...

نه بخدا اصلا این چیزا واسم مهم نبود یعنی خودم آدم زبرو زرنگیم تو دو دیقه آماده میکنم اون زنگ زدنش خیلی بهم برخورده

حالا پریروز و روز قبلش مادرشوهرم درست کرده بود کلی خوردما! صبحم قبل بیرون اومدن واسه پسرم که سرما خو ...

آخ منم هوس کردم🥺😋

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
این خودشیرینی کردن جلو مامان استاتر هست که ناراحت کننده س

مگه مامانش نمیشناسدشون؟!!! 

من خودم برادر ندارم که خواهرشوهر بشم ولی خودم سه تا خواهرشوهر دارم

اصلا انتظار ندارم مادرشوهرم کارایی که واسه دختراش میکنه آیه من انجام بده

ولی خب در مقابل خودشیرینی های مسخره هم خودم جوآب میدم

کاش میشد همه حرف ها را زد. بعد مُرد....
مثل اینکه قشنگ نخوندین میگم اون زنگ زدنش دیوونم کرده  من با اون مثل عروس نبودم خدا شاهده اون ر ...

خب الان فهمیدی اشتباه کردی.تو براش عروسی پس همون قدر هم باش براش.آشو نگیر بگو مرسی مامانم برام پخت آوردم دارم این میمونه خراب میشه.بعد از اینم نمیخواد خدمت رسانی کنی بهش

اسی الان میخورنت  اینجا همه طرفدار مادرشوهر شدن  تاپیک های دیگه ب مادرشوهر بد و بیراه می ...

اره والا راس میگی 

ولی شاید خوش شانسی منه امروز میرفتم یه کاری میکردم با شوهرمم دعوام میشد الان میرم میشینم سر خونه زندگیم میگم همه عروسا فرشته ان اون شیطان خبیث منم

اره والا راس میگی  ولی شاید خوش شانسی منه امروز میرفتم یه کاری میکردم با شوهرمم دعوام میشد الا ...

منم هستم😂

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

[QUOTE=153159866]مثل اینکه قشنگ نخوندین میگم اون زنگ زدنش دیوونم کرده  من با اون مثل عروس نبودم خدا شاهده اون ر ...[/QUOTE

تقصیر خودته که پرروش کردی؟ مگه عروسم برا مادرشوهرش غذا میپزه؟ وای از خانومای ساده ی سرزمینم. نمیدونی جواب محبت تو این دوره زمونه چیه؟؟؟؟؟،

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
مثل اینکه قشنگ نخوندین میگم اون زنگ زدنش دیوونم کرده  من با اون مثل عروس نبودم خدا شاهده اون ر ...

چرا اینکارو میکنی خب گفتن عروس نگفتن دختر.ارزس خودتو به اندازه عروس حفظ کن.به نظرم اش اورد بزن زیر خنده بگو انقد از دیروز آش خوردم دیگه نمیتونم بخورم ببری  حیفا اصراف میشه خورده نمیشه نعمت خدا باید  بریزم سطل آشغال باز شما یه وقت حال نداری غذا درس کنید خونه خودتون خورده میشه.

روز ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی من افتاد.