2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 65 پست

اولا نباید توقع داشته باشی اونم از مادرشوهر 

دوما حالت خوبه؟ مادرشدهرت بنده خدا زنگ زده اش درست کردیم واسه تو هم گذاشتیم کنار نگفته که اش درست کردیم خوردیم زنگ زدم بهت فقط سوز نشون بدم

اینجارو که دور از جونت مث دیوونه ها رفتار کردی و ناراحت شدی و اتیش گرفتی میتونست بپزه بخوره بهت هیچی نگه

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

عزیزم تو الان بارداری حساس شدی حق داری ولی خیلی داری تند میری برکت خدارو نریز تو سطل بهشون برگردون بگو که میلت نیس بعدم چرا از مادر شوهرت توقع داری برات چیزی درست کنه از مامانت بخواه اینقدم تند رو گلم حرس نخور واست ضرر داره 

ماهچهره هستم 🍃 بابا خیلی دلتنگتم😔🖤 بابای مهربونو قهرمانم 🖤😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده مادرشوهرمنم هرکی باردار بود براش آش میپخت میبرد حتی عروس خواهرشوهرش بعد من تو بارداری کلا سه بار رفتم خونشون عروس اولم بودم و نوه ی اولشون بود  دریغ از یه قاشق آش. اونموقع ناراحت شدم ولی اصلا به کسی چیزی نگفتم تو هم بی تفاوتی طی کن اینجوری بهتره.

مثل اینکه قشنگ نخوندین میگم اون زنگ زدنش دیوونم کرده  من با اون مثل عروس نبودم خدا شاهده اون ر ...

دیگه واسش کار نکن.....

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم شما پرروش کردی فک کرده توباید براش غذا بدی. سعی کن فاصله بذاری بینتون. آش رو داد با افاده بگو واااایی خونه مامانم اینقد خوردم دیگه از آش افتادم ولی بخاطر شما میگیرم ازتون بعد با افاده آشو بگیر برو خونه

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
اخه میخوام شوهرمم هم ناراحتیم رو بفهمه  نه ولی دیروز قسم خوردم لب به اون آش نمیزنم

قسم تو عصبانیت خو ارزش نداره تازشم شوهرت فک میکنه تو مسبب دعواهایی فوقش بگو نگه میدارم برا شوهر بخوره یه چیزی بگو ک ناراحت شدی از زیر زیرکی کارکردن خودش و دخترش 

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست

خیلی زشته چنین کاری نکنی یه وقت

آش هوس داشتی خودت بذار یا شوهرت بره بخره. چرا منتظر باشی مادرشوهر بپزه منتش سرت باشه.

شمام لازم نیست هرچی میپزی یا مامانت میاره برای مادرشوهر ببری، چه کاریه از این کارا بکنی وقتی می بینی اهل این چیزا نیست، بخور نوش جون خودت بشه.

اخه میخوام شوهرمم هم ناراحتیم رو بفهمه  نه ولی دیروز قسم خوردم لب به اون آش نمیزنم

لب نزن ولی دیگه جلو روش هم نریز تو آشغالی،خلاصه از این ب بعد مادرشوهر تو پررو نکن هی غذا میپزی،اونم پرو شده زنگ زده جات خالی آش درست کردم ،کار مادر شوهرت هم درست نبوده مثل بچه رفتار کرده 😐

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
مثل اینکه قشنگ نخوندین میگم اون زنگ زدنش دیوونم کرده  من با اون مثل عروس نبودم خدا شاهده اون ر ...

زنک بزن تشکر کن بگو هوسم بوده مامانم زحمت کشیده پخته برام

یا بگو معدم ترش میکنه 

باشه برا فلانی(شوهر خواهر شوهر) خیلی هوس اش داشتن

اساسا سطح توقعتونرا از بقیه بیارین پایین

وظیفه کسی نیست وارونه بپزه نه مادر شوهرتون، نه مادرتون

استراحت مطلق نیستی که عزیزم، خودت هر چی هوس کردی بپزش

بعد هم اون دخترش هست شما عروس

همه مامانا واسه دختراشون خیلی کارا میکنن دلیل نمیشه برای عروس هم انجام بدن

کاش میشد همه حرف ها را زد. بعد مُرد....
دلم برات سوخت پاشو درست کن تو رو خدا😅 من هوس آش کنم همونجا باید پاشم ردیفش کنم وگرنه آب دهنم جمع نم ...

ای شکمو😅

فشارم افتاد😂😂😂

ولی واقعا یه کارهایی حس و حال میخواد 

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 
كارت خيلي اشتباهه

هنوز کاری نکردم که 

یعنی تا حالا کوچکترین بی احترامی یا حرفی بهشون نزدم همش گفتم بیخیال ولی اینبار خیلی دلمو شکسته

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

عزیزم ریلکس باش خداروشکر کن ک مادرشوهرت عین مال من نیس هزار جور فحش و ناسزا میده ب ستاعروسش همش درحال تهمت زدن ماها ی جاس خونه مون ولی قطع رابطه کردم باهاش..اون بنده خدام بقول مامشدیا یکم کُخ داره دیگ تو اهمیت نده ..ملومه هیشکی برا آدم مادرش نمیشه ..شوهربیچاره ات چ گناهی داره این وسط ..بیخیال این روزا باش باورکن اصلا اهمیت ندارن ریختن آش توسطل هم بی ادبی و تربیت تورو نشون میده خیلی خوشرو ومهربون بهش بگو زحمت کشیدید توقع نداشتم برام آش نگه دارید خیلی هوس کرده بودم☺️اون خودش ازکارش پشیمون میشه ...با زبون خوش مار رو هم از لونه اش میشه کشید بیرون

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست