2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 65 پست

توقعاتت و از دیگران بیار پایین تا ب ارامش برسی 

قرار نیس ما عروسا برا مادر شوهر جای دختر باشیم همونطوری ک اونا نمیتونن برا ما جای مادر باشن 

ویارونه چیه دیگه ! 

ی نخود لوبیا خیس گذاشتن و اش درست کردن این حرفا رو نداره خودتو ناراحت کنی 

من جای تو بودم نمیریختم آشو چون حتما میره ب شوهرت میگه بهت بدبین میشه عوضش تیکشو میندازم بهش خودمم یه مهمونی میگیرم مامانمینارو دعوت میکنم محل اون نمیذارم😏😡

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چه توقع هایی دارییی  به نظزم شما توقعتون زیاده

مثل اینکه قشنگ نخوندین میگم اون زنگ زدنش دیوونم کرده 

من با اون مثل عروس نبودم خدا شاهده اون روزایی که خونه هستم (من شاغلم) نمیزارم تو خونش شام یا ناهار بپزه خودم آماده میکنم

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

اصلا اشو قبول نکن بگو انقدر این چند وقت مامانم درست کرده ک دیکه اش میبینم حالم بد میشه مامان جوووون دستتم درد نکنه ولی ببرین برای خودتون اینجا بمونه خراب میشه 

...

من اگه جای تو بودم آش رو میگرفتم تشکر میکردم میخوردم، اینقدم توقع بیجا نداشتم، بپذیر که اون مادرشوهرته، توام دخترش نیستی، قطعا اونقد براش عزیز نیستی، اصن زیادم ازت خوشش نمیاد یا دوست نداره بهت سرویس بده، زور که نیست، توام مامانت چیزی میفرسته یا چیزی میپزی نبر بده بهش که بعدش توقع برات ایجاد بشه، واقعیت ها رو ببین و قبول کن، نه خودتو آزار بده نه بقیه رو، از اول نباید قبول میکردی بری خونه ای پیش مادرشوهر زندگی کنی، حالا که کردی باید یه کم مدارا کنی

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

هیچوقت این کارو نکن....چون کلی هم خوشحال میشه که تونسته حرصتو در بیاره....ولی بش بگو نه من خونه مامانم اینقد خوردم دیگع از آش متنفر شدم....بش بگو مامان جونم واسم درست کرد .اگه هم ازش گرفتی بزار چند روز بیرون باشه خراب که شد بنداز سطل آشغال که بعد چند روز ببینه.یه طوری تو کیسه آشغال بنداز که مشخص باشه تو دیدش باشه.ولی بحث رو در رو اصن نکن

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

چون قطعا دیروز پخته و اسم نذر هم روش گذاشتن ک بنظر من دور نریز ولی حرف دلتو ریلکس بزن کاملا آروم ک قشقرق بپا نکنی. اگرم خاستن از دستشون بگیریش  نگیر بگو بذارن رو میز واست ((( این موضوع رو بزرگ نکن همین)))

چه توقعاتی دارین ،خدایی،همون خوبه همه مث مادر سوهر من باشن اصلن نپزن و برا تون نگه ندارن که مث من‌بی توقع بشین ،اش یه جیزی نیست مث زرشک پلو آدم هر روز درست کنه واقعا بلید حسش بیاد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من جای تو بودم نمیریختم آشو چون حتما میره ب شوهرت میگه بهت بدبین میشه عوضش تیکشو میندازم بهش خودمم ی ...

اخه میخوام شوهرمم هم ناراحتیم رو بفهمه 

نه ولی دیروز قسم خوردم لب به اون آش نمیزنم

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 
مثل اینکه قشنگ نخوندین میگم اون زنگ زدنش دیوونم کرده  من با اون مثل عروس نبودم خدا شاهده اون ر ...

عزیزم اینجا هم اشتباه میکنی 

نباید اینکارو کنی 

حالا چن وقت یبار ی بشقاب غدا بردن ایراد نداره 

ولی اینکه نذاری خودش هیچ چی درست کنه شورش درمیاد

اگر یه کم کمتر توقع کنید خودتون راحت ترید

ایشون موظف نیستن برای شما آشپزی و ویارونه براه کنن ، اگر کسی انجام میده از لطفه نه انجام وظیفه

نه مادرشوهر مادر شماست نه شما جای دخترشو می تونید بگیرید

البته که این حساسیتها یه مقدارشم مال حاملگی و وضعیت دشوارشه

و خدا برای من کافیست.....
من اگه جای تو بودم آش رو میگرفتم تشکر میکردم میخوردم، اینقدم توقع بیجا نداشتم، بپذیر که اون مادرشوهر ...

خیلی حرفات درست بود و کامل...

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خوب حسش نبوده بپزه من الان از عید هوس آش دوغ کردم واسه خودم حال ندارم بپزم طلب دارید مگه

دلم برات سوخت پاشو درست کن تو رو خدا😅 من هوس آش کنم همونجا باید پاشم ردیفش کنم وگرنه آب دهنم جمع نمیشه! دلم خواست،  زنگ بزنم بگم شوهرم نخود لوبیا بخیسونه😝

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️