2777
2789
عنوان

مهریه

227 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من یه سوالی دارم که خیلی میبینم بین زوج ها زیاد شده

چرا سر مهریه چونه میزنن اقایون مگه عرف 114 سکه نیست چرا از این تعداد سکه هم راضی نیستن؟؟

الان با توجه به قیمت سکه معمولا چقدر مهریه میذارن؟

میشه برای یک عمر زندگی به همچین مردی تکیه کرد؟؟

لطفا راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق و علاقه و عاقل بودن بین طرفین مهمه ولی دختر عمم که به تازگی نامزد کرده 500سکه مهریشه البته ما رسم داریم که علاوه براین یه ملکم باشه مثلا دخترعمم علاوه بر سکه 3دنگ از خونه پسره ام به نامش زدن 

عشق و علاقه و عاقل بودن بین طرفین مهمه ولی دختر عمم که به تازگی نامزد کرده 500سکه مهریشه البته ما رس ...

چطوری پسرها قبول می کنند ملک به نام بزنند ؟

امضای خدا پای همه آرزوهامون . امین 

عرف ۱۱۴ تا نیست قانون تا ۱۱۰ تا سکه حمایت میکنه که اونم حتما کمتر شده 

به خاطر قیمت سکه 

هیچ عرفی وجود نداره هرکی هرچقد بخواد میندازه 

بعد طرف ۳۰ سال زحمت کشیده کار کرده یه مالی جمع کرده بیا بکنه مهر یه دختر به اونم بگه بالای چشمت ابرو نتیجه ی سی سال زندگیشو جمع کنه بره ؟!

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
عرف ۱۱۴ تا نیست قانون تا ۱۱۰ تا سکه حمایت میکنه که اونم حتما کمتر شده  به خاطر قیمت سکه  ...

وااا ! با این قوانین ایران که نمی شه مهر نداشت پسرها بعد از ازدواج کلی زبون در می ارند 

وااا ! با این قوانین ایران که نمی شه مهر نداشت پسرها بعد از ازدواج کلی زبون در می ارند 

نه که مهر نداشته باشی در حدی که بتونه پرداخت کنه الان ۱۴ تا سکه ۱۱۴ میلیون پولشه 

درسته پول بی ارزشیه نمیشه باهاش هیچی خرید ولی در آوردنش خیلی سخته 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
نه که مهر نداشته باشی در حدی که بتونه پرداخت کنه الان ۱۴ تا سکه ۱۱۴ میلیون پولشه  درسته پول بی ...

می فهمم ولی موضوع این نیست کخ بتونه بده اتفاقا باید نتونه بده و مهر کنه اینطوری حسن نیتشش را می رسونه ! البته ببین من واقعا بدبینم نسبت به پسرها خیلی آسیب خوردم تا ازدواج کردم برای همبن خیلی پافسازی رو حرفم نمی کنم 

نه که مهر نداشته باشی در حدی که بتونه پرداخت کنه الان ۱۴ تا سکه ۱۱۴ میلیون پولشه  درسته پول بی ...

آدم نمیدونه خانواده ر چه جوری راضی کنه با نامزدش چطور کنار بیاد

مهریه پایین هم باشه انگار ته دل ادم خالی میشه احساس امنیت نداره 

نمیدونم