2777
2789

سلام من چند روزی حدود ۵ روز باید برم منطقه ی مامانم اینا و اونجا شرایط درس خوندن ندارم چون خیلی شلوغه و کلا نمیشه 

بعد من فردا مشاور کنکورمم تایم یک ماه مشاورش باهام تموم میشه 

بعد چون فردا چند تا از خانواده مامانم میان خونمون میتونیم پس فردا با همینا بریم منطقشون یا اینکه بزارم چند روز دیگه خودمون برم 

بعد الان گیر کردم بین اینکه پول مشاورمو برای این ماه بدم و بش بگم که این هفته برام برنامه فشرده بزاره که اون چندروزی که قراره درس نخونم جبران شه یا نظر مامانم اینه که بزارم برم مسافرت بعد برگردم بعد پول مشاور رو بدم و ازش برنامه بگیرم 

اگه بخوام طبق نظر مامانم پیش برم ممکنه ظرفیتش پر بشه مشاورهه چون سرش کلا شلوغه منم خصوصی باش گرفتم 

از اونور هم نمیدونم چحور بهش بگم که میخوام برم مسافرت ☹️ مبشه راهنمایی کنین چکنم 

خودت دلت چی میگه؟

من خودم کلا میخواستم نرم ولی نمیشه 

ولی نظر خودم اینه که این هفته رو باش بگیرم و بش بگم برناممو فشرده بزاره بعد اخرهفته برم مسافرت و برگردم و ادامه بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم کلا میخواستم نرم ولی نمیشه ولی نظر خودم اینه که این هفته رو باش بگیرم و بش بگم برناممو فشرده ...

اره اگه اینکارو کنی برا درس خوندن جدی هستی

بعدم مشاورت سرت غر نمیزنه که چرا نیومدی و مسافرت برات مهمتره و جدی نیستی و اینحرفا

ولی برنامت رو خیلی فشرده نگیر که اذیت بشی، بزار مشاورت تصمیم بگیره چقدر بخونی

تفریح هم لازم داری، وقتی مسافرتی فقط ذهنتو خالی کن و خوش باش

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ولی نمیدونم چجور به مشاورم بگم

چجوری نداره عزیزم، رک حرفتو بزن

بگو برنامه برا یک هفته میخوام میشه حق مشاوره هم کمتر بدم؟ اگه گف اره که چه خوب ، اگه گف نه باید برا یکماه رو بدی بگو پس تعطیلیم رو حساب نکنید و ازش کم بزنید

اگه بازم گف نه بگو پس بعد مسافرتم میام و این هفته خودم میخونم😁

اگرم دوس نداری این حرفا رو بزنی و مشاوره بداخلاقه، کلا خودت بعد مسافرتت برو😁

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
چجوری نداره عزیزم، رک حرفتو بزنبگو برنامه برا یک هفته میخوام میشه حق مشاوره هم کمتر بدم؟ اگه گف اره ...

سلام

من می‌خوام این ماه هم با از شما مشاوره بگیرم   هزینه رو هم تا فردا واریز می‌کنم 🙏 فقط اینکه این هفته یا هفته آینده چند روزی باید جایی برم که شرایط درس خوندن ندارمد می‌خواستم  برنامه‌م رو طوری تنظیم کنید که بعد از برگشتم فشرده‌تر باشه تا اون چند روز جبران بشه هر وقت تاریخ دقیق رفتنم قطعی شدشب قبلش حتماً بهتون خبر میدم که برنامه مطالعاتیم چند روزی استپ بشه و بعدش ادامه پیدا کنه 

میخوام این پیام رو بدم  بنظرت خوبه ؟ 

اگه قبول نکرد بش میگم حداقل برام یک ظرفیتی رو نگه دار تا این هفته برم و بیام بعد باتون مشاور بگیرم 

ادم بداخلاقی نیست زیاد از شخصیتش خبر ندارم چون یکماه باش گرفتم نمیدونم قبول میکنه یا نه ☹️

سلاممن می‌خوام این ماه هم با از شما مشاوره بگیرم هزینه رو هم تا فردا واریز می‌کنم 🙏 فقط اینکه این ...

اره خوبه عزیزم

بنظر من باهات راه میاد و نمیخواد شاگردش رو از دست بده