2777
2789
عنوان

حس ششمی واقعی بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزدلم مریم جون

اها ببخشید پس😊😊😊😊

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
خواهش میکنم. جواب سوالمو میدی؟    

کددم سوالتو؟؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
اینارو نه ولی حس میکنم خونواده شوهرت خیلی دخالت میکنن از ازدواجتون ناراضی بودن مادرشوهرت خیلی مارموز ...

بنظرت من کی باردار میشم, خانواده شوهرم باهام خوب میشن کی, کارشوهرم کی خوب میشه ممنون

اره انشالله  

@محدثهجون  

همسر آینده ام، کی (چند ماه دیگه) میاد خواستگاری ام؟

بالاخره یه روز میاد که احمدها به تاریخ بپیوندن!!! از افتخاراتم در زندگی: ۱. دلم نمی خواد مادر باشم ۲. عمه نیستم (عمه فحش خورش بالاست)
عشقم این هفته پیام میده؟ قرعه کشی مهرماه میبرم؟ 

قرعه کشی ن 

هفته بعد پیام میده یا جمعه