2777
2789
عنوان

تجربه شکست عشقی

3131 بازدید | 51 پست

کیا تجربه دارن ؟ 

خیییلی سخته دارم دیونه میشم

همش میرم میبینم تو پیج خانومش عاشقانه هاش و 

بنظرتون از یادم میره؟ تروخدا اگه تجربه دارید بگید

چقدر طول میکشه برام عادی شه

الان 10 روزه ازدواج کرده

بعد 5سال

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

7 ماه بودیم  ازدواج نکرده   رفت با یکی  ده روزه اصلا خبری  ندارم  ازش ...

کاش عشق منم می رفت با یکی ولی ازدواج نمی کرد، 7 ماه بوده و تو اینجوری داغون شدی منو بگو که 5 سال بود

شب قبل عقدش بهم گفت دوسم داره

تو که پسری بگو اگه دوسم داشت ازدواج میکرد؟

میگفت عذاب وجدان داره ، بنظرت واقعا اونم به من فکر میکنه؟ یا غرق خوشی و نامردیاشه

منم شکست عشقی خوردم با این تفاوت که ترکم نکرده با همیم اما هیچ وقت مال هم نمیتونیم باشیم هر دو داغون ...

ای بابا، همین که با همید خودش خیلیه 

اگه مال هم نمیشید رهاش کن بذار الان عذاب بکشی نه وقتی که با یکی دیگه دیدیش

آخه چرا 😢

چون مسیحیه و تغییر دینم نمیده اعتقاداتش رو دوس داره منم دین نمیزاره با یه مسیحی ازدواج کنم صبح تا شب کارم شده گریه نمیتونم و نمیخوام ازش جدا بشم عشقمه دوسش دارم  

چون مسیحیه و تغییر دینم نمیده اعتقاداتش رو دوس داره منم دین نمیزاره با یه مسیحی ازدواج کنم صبح تا شب ...

رها کن، بعدا اینقد به مشکل بخورید که از عشق بیزار شی

چون مسیحیه و تغییر دینم نمیده اعتقاداتش رو دوس داره منم دین نمیزاره با یه مسیحی ازدواج کنم صبح تا شب ...

عزیزم اگه پای عشق وسطه میتونی ازدواج کنی باهاش 

ما هم ی همسایه دایم با ی مسیحی ازدواج کرد خیلی خیلی هم خوشبخت هستن

💜🫀
رها کن، بعدا اینقد به مشکل بخورید که از عشق بیزار شی

چی مشکل؟وقتی حتی یه لحضه هم مال هم نیستیم مشکل کجا بود؟آرزومه باهاش ازدواج کنم به خدا تموم دعواهای زن وشوهری دنیا رو بعدش حاضرم به جون بخرم