2777
2789
عنوان

رویال ژل برای بارداری و اندومتریوز

4074 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیز 

دکتر برای اقدام به بارداری به من قرص رویال ژل داده ، در ضمن اندومتریوز هم دارم. کسی تجربه مصرف رویال ژل برای بارداری و یا اندومتریوز داشته؟

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

من ۷ماه اقدام بودم ...لتروزول و متفورمین و ویتامین ای و زینک میخوردم ولی نمیشدم این ماه ک باردارشدم ژل رویال دکتر گفت همراه لتروزول و اینا بخور منم خوردم نتیجه گرفتم ...برا من کپسولش بود

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷ماه اقدام بودم ...لتروزول و متفورمین و ویتامین ای و زینک میخوردم ولی نمیشدم این ماه ک باردارشدم ...

عزیزم مبارک باشه چه خوب :) به منم کپسول داده 

شما اندومتریوز دارین چند سانته چه داروهایی مصرف میکنن 

تخمدان راست و سایزش ۵×۲ سانت، دارو نداده فقط گفت زودتر اقدام کن برای بارداری. پارسال فهمیدم اندو دارم اقدام اقدام کردم و ماه دوم باردار شدم اما متاسفانه پسرمو ازدست دادم ۷ ماهگی..

برو بازار نی نی پلاس نصب کن تو قسمت جست و جو سرچ کن کیست شکلاتیا عضو گروه شو اونجا همه اندومتریوز دا ...

مرسی عزیزم.

تخمدان راست و سایزش ۵×۲ سانت، دارو نداده فقط گفت زودتر اقدام کن برای بارداری. پارسال فهمیدم اندو دار ...

آخی عزیزم ایشالله خدا کمکت کنه 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

سلام بچه ها مکمل ژل رویال اصل فقط برند فوراور آمریکا کاملا ترکیب ارگانیک و جذب خیلی بالایی داره اگه مشکل هزینه ندارید و چیز اصل و بدون مواد شیمیایی میخواید تماس بگیرید 09010183025

پیج اینستگرام  @foreverlivingesfahan7 

•  حاوی انواع ویتامین های B12 - B8 – B6– B2- B1- D- H- PP
  • حاوی مواد معدنی همچون کلسیم، مس، آهن، فسفر و پتاسیم
  •  افزایش انرژی و تقویت بدن بصورت موثر
  • بهبود متابولیسم و سوخت و ساز بدن
  • تنظیم هورمونهای بدن و جلوگیری از بهم ریختگی هورمون ها در افراد
  • کاهش استرس
  • افزایش قوای جنسی بدن
  • کمک به بهبود امر ناباروری و کاهش اسپرم در مردان
  • موثر در بهبود سرطان سینه
  • تأخیر در پیری و کاهش عوارض آلزایمر
  • تقویت سیستم ایمنی بدن و کمک به بهبود انواع بیماریهای ویروسی و باکتریایی