2777
2789
عنوان

شام برای مهمون

240 بازدید | 14 پست

دوتا ازدوستای شوهرمو میخایم دعوت کنیم یکیشون زیاداومده خونمون یکیش دفه اوله شام و دیر واینجورچیزا چی پیشنهادمیدین

مدنظرخودم سوپ سالاد چلوگوشت ژله و موقعی ک اومدن موقع پذیرایی کیک بپزم شماچه پیشنهادی میدین

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا حین مهمونی دادن کیک بپزی؟ فیلم زیاد میبینی؟😆

نهههه منظوزم اینه قبلش بپزم موقعی ک میان باچای ببرم 😏😏😏😏😏😏

ببين من موادسوپمو كامل ميپزم بعد اخر سر به يكي شير به يكي رب سرخ شده اضافه ميكنم دونوع سوپ ميشه سفره م رنگي تر ميشه

مرغ برات مرغ زغالي پيشنهاد ميكنم فوق العاده خوشمزه و طعم متفاوت وتك 

برا دسر هم كيك يخچالي قشنگه

من شير با نشاسته ذرت وانيل شكر درست ميكنم ميشه پوديك يا بعضي وقتا زعفران يا كاكايو هم ميزنم طعم منفاوت بده وقتي بست لاش موز و بيسكويت خورده ميذارم باگردو بعدروش ژله ميريزم خوشگل ديده ميشه 

نهههه منظوزم اینه قبلش بپزم موقعی ک میان باچای ببرم 😏😏😏😏😏😏

بله عالیه 

کیک تازه با چای خیلی خوبه 😘

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نه خوبه کدبانویی😍👌بنظرم یه شربتی چیزی که تابستون واسه پذیرایی اول که امدن هم درست کن 

ممنون از همفکریتون😘

ببين من موادسوپمو كامل ميپزم بعد اخر سر به يكي شير به يكي رب سرخ شده اضافه ميكنم دونوع سوپ ميشه سفره ...

دستورمرغ زغالی خیلی ممنون از پیشنهاداتتون😘

تو نت هس ولي برات تايپ ميكنم فوق العاده خوشمزه ومتفاوته توصيه ميكنم حتما امتحان كن

اول مرغتو نيم ساعت تو اب نمك بذار بعد رو دستمال بذار ابش خشك شه بيار داخل روغن دوطرفشو طلايي سرخ كن 

فلفل سياه زعفران و سس مايونز( به ازاي هر ٤تكه مرغت ٣-٤ قاشق سس مايونز بزن) بامقداري متوسط زياد نه اب بريز رو مرغاي سرخ شده ت بهتره روغن مرغارو برداري بعد داخل اينا بندازي بعد سرشو بذار باشعله ارام بپزه به سس و روغن بيفته بعد كه خوب به روغن افتاد وپخت شعله هاموش كن جدا زغال سرخ سرخ كن بيار داخل يه چيز فلزي بذار بعد بذار داخل مرغ پخته شده ت سه چهار قطره روغن رو زغالا بنداز دود كنه وقتي دود كرد فوري سر قابلمه روبذار يه نيم ساعت بمونه خوب مرغا بوي زغال بگيره بعد موقع سرو زغالارو بردا نوش جان كنين نكته اينكه زغالارو خوب سرخ سرخ كن خوب دود كنه

اولا اونيكه ميخوره از طعم سس مرغ واقعا لذت ميبره وخود مرغم طعم بي نظير خاصي داره و دوم تعجب ميكنه خدايا نه طعم وبوي كباب داره حتي خوشمزه تر از كبابه اخه چطوراينو رو زغال درست كردن خلاصه ياد موندي ميشه