سلام کسی زاج و عسل برای عفونت زنانه استفاده کرده؟ دکتر به مامان من گفته بود استفاده کنه بعد استفاده انقدر به من گفت که باور نمیکنی مامان که چه چیزایی ازم خارج شد حتی خندید و گفت شکمم هم کوچیک تر شده 😂 بعد یه کم از زاج و داد بهم گفت اگه دوست داشتی با عسل استفاده کن و نتیجشو و میبینی ..منم سه شب پشت سر هم استفاده کردم و هیچ خبری نبود . شب چهارم نزاشتم دیگه . بعد امشب رفتم دستشویی دیدم که یه چیزایی مثل دستمال کاغذی ازم خارج شد 😳. درد شکم هم که بیشتر وقتا داشتم ولی الان ندارم . باورم نمیشه یعنی آنقدر اثربخش بوده !!
اتفاقا منم خیلی از خود درمانی و این جور چیزا میترسم سه بار استفاده کردم و نتیجه عالی گرفتم فکر نمیکنم با سه بار در ماه اتفاقی بیفته البته زاج سفید و برای بوی زیر بغل هم استفاده میکنن که به نظرم اون خطرناک تره چون اونجا پر از غدد لنفاوی هست .یا بعضی ها ماسک صورت میکنن واسه منافذ که اونم من جرئت نمیکنم . ولی حتما برای عفونت با عسل مخلوط بشه و سه شب بیشتر هم نزارن چون خشک میکنه
سلام ۱۹سالمه وقت پریودیم که میشه درد زیادی دارم دل درد از درد شدید تخم دان خیلی رنج میبرم عفونت زیادی دارم چطوری سرکوبش کنم چطوری از زاج سفید وعسل استفاده کنم