2777
2789
عنوان

خانمای وارد به گوش درد نوزاد کمک

235 بازدید | 8 پست

بچم چهار ماهشه

گوشش عفونت کرده امشب شب سومه که داروشو میدم

سفیکسیم داده و استا

هنوز فرقی نیاورده هنوز درد داره

چند روز دیگه هنوز گوشش خوب نشد مجدد ببرمش دکتر به نظرتون

و چیکار کنم خوب شه

اگ از تاپیک رفتم دخترم ناارومی میکنه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم پشت گوشاشو با وازلین چرب کن اگه میزاره پنبه گرم کن بزار روش آرومش میکنه.

من با گوش درد پسرم وقتی نوزاد بود داستانهاااا داشتم ولی همیشه این کارو میکردم آروم میشد.

سکوت را دوست دارم،بخاطر اُبُهَتِ بی پایانش✌😏
آره حتما ببرش دکتر عفونت گوش خیلی بده .ببین اگه خوب نشد حتما بستریش کن آنتی بیوتیک تزریقی بگیره  ...

فعلا دو‌ روزه دارو گرفته تا کی خوب نشد ببرم دوباره

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
از کجا متوجه شدید که گوشش درد میکنه

گوششو میکنه

سرشو تکون میده

بردم‌ دکتر معاینه کرد

آروم پشت گوشاشو با وازلین چرب کن اگه میزاره پنبه گرم کن بزار روش آرومش میکنه. من با گوش درد پسرم وق ...

چجوری شد خوب شد

کی خوب شد

چجوری شد خوب شد کی خوب شد

همون موقع که این کارارو میکردم آروم میشد میخوابید.

وقتی حمام میبریش حتما گوشاشو خشک کن و مراقب باش آب نره داخلش.

سکوت را دوست دارم،بخاطر اُبُهَتِ بی پایانش✌😏