2777
2789
وا. شما منو ریپلای کردی میگی ارث همون دو ب یکه و فلان.اقا ما مالمونو آتیش میزنیم. ولمان کن.  د ...

عزیزم من که کاری به شما ندارم

شما عصبی شدی برا من 

ببین اینه هاش اون یکی دیگه بود

من فقط گفتم این هدیه پدرتونه😢😢😢

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
عزیزم من که کاری به شما ندارم شما عصبی شدی برا من  ببین اینه هاش اون یکی دیگه بود من فقط گفت ...

اخ ببخش منو

فک کردم همونه باز😂😂

اخه گیر داد یهو ک خدا فرموده 

انگار ملت اختيار مالشونم ندارن

ببخشید 🌹

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر از خود گذشتگی

خیلی حس خوبیه تقریبا ی سال میگذره از اون قضیه اونا مدام دارن تو سر و کله هم میزنن ما راحتو اسوده داریم زندگیمونو میکنیم کلا به این معتقدم  ک ادم با تلاش خودش باید به خواسته هاش برسه ن ارثو کمک بقیه خب پدرمادراام زحمت کشیدن پول و مال خودشونه به خودشون مربوطه

اخ ببخش منو فک کردم همونه باز😂😂 اخه گیر داد یهو ک خدا فرموده  انگار ملت اختيار مالشونم ندا ...

😢😢😢😢😢😢

😢😢😢😢😢😢

❤️❤️❤️

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خیلی حس خوبیه تقریبا ی سال میگذره از اون قضیه اونا مدام دارن تو سر و کله هم میزنن ما راحتو اسوده دار ...

آره دغدغه نداشتن خیلی خوبه

من که کلااا دغدغه ای ندارم چون میدونم ارثی در کار نیست 😂😂😂

دل درست و مطمئن 

خونه پدر بزرگ مادربزرگ مادریم یه خونه هزار متری فوق العاده زیبا و به سبک قدیم بود دو تا حیاط و دو تا حوض بزرگ وسطش بود سقف تموم اتاقها گنبدی شکل و معماری فوق العاده جذابی داشت توی زنده بودنشون پدربزرگم  با همفکری مادربزرگم  کل خونه رو به نام دو تا دایی هام کرد چون معتقد بود دخترا نباید سهمی ببرن 

با این کار آتش حسادت و بغض و کینه رو روشن کردن طوری که وقتی افتاده شدن کسی چندان مایل به دستگیری ازشون نبود و پسرها هم زنهاشون اجازه نمیدادن 

آخر سر سر از سالمندان در آوردند 

خانه از طرف آثار باستانی به قیمت دوازده  میلیارد  خریداری شد  

از اون پول اگه مقداریش به مادرم میرسید کلی از مشکلاتمون حل میشد 

اسلام کجا ب ضرر مرد بوده که ارث ب ضررشون باشه...منم مرحوم پدرم و همینطور الان مادرم اصلا موافق دوسهم ...

هرجور راحتین

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊