2777
2789
اون مهر مال زمانی بود ک مردا مررررد بودن و مهرزنو ب زبون خوش میدادن

حالا مردا نامرد شدن ارثیه و مهریه چه گناهی کرده😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم فوت شدن...کلی زمین و مغازه و ملک واسم گذاشته ک فعلا دادم اجاره😣کاش همه ی اینا نبود اما خودش هن ...

اينهمه مال و اموال داريد بازم خواهرتون وام ازدواج ميخوان ؟خوب كمكشون كنيد 

بنظرتون وام پنجاه تومنو چرا نبایدبگیره؟اونم سهم برابر بامن داره ...و دامادشون این پولو میخوان..کسیو دیدین چون پول داره دیگه از پول بدش بیاد؟مگه من گفتم وام میخواد چون فقیره؟یا مثلا تو جامعه پولدارا وامشونو بخشیدن؟؟؟چ افکاری دارید واقعا😂😂😂

پدرم سه ماهه فوت شدن..بریم یگیم فایا گفته ملکلتونو بفروشین تا خواهرم وام نگیره😂😂😂واقعا لازم بود ب تاپیکای قبلم نگاه کنید؟؟؟حسادته یا کنجکاوی؟؟؟

بنظرتون وام پنجاه تومنو چرا نبایدبگیره؟اونم سهم برابر بامن داره ...و دامادشون این پولو میخوان..کسیو ...

واقعا برام عجيبه 

٥٠تومن چيه در برابر اينهمه اموال چند ده ميلياردي 

به هر حال حتما به ايشونم مثل شما كلي ارث رسيده ،دقت نكردم نوشتيد خواهرم،ولي واقعا برام عجيب بود 

پدرم سه ماهه فوت شدن..بریم یگیم فایا گفته ملکلتونو بفروشین تا خواهرم وام نگیره😂😂😂واقعا لازم بود ب ...

جز كنجكاوي دليل ديگه اي ميتونه داشته باشه ؟ميخواستم ببينم صاحب اينهمه اموال ،چه جور شخصيتي داره كه متوجه شدم 

خدا پدرتون رو رحمت كنه چه زود اموالشونم تقسيم كرديد و اجاره داديد 

واقعا برام عجيبه  ٥٠تومن چيه در برابر اينهمه اموال چند ده ميلياردي  به هر حال حتما به اي ...

ن عجیب نباشه چون ادما لزوما همه ثروتشون پول نقد نیست و کاراحمقانه ایه ک مغازه یا خونه بفروشه واسه پول جهاز...البته هرکس طرز فکری داره

جز كنجكاوي دليل ديگه اي ميتونه داشته باشه ؟ميخواستم ببينم صاحب اينهمه اموال ،چه جور شخصيتي داره كه م ...

تقسیم نکردیم تا سال..اجاره دادیم..شمام حرص نخور پوستت چروک میشه...سرتونم تو زندگی بقیه نباشه واسه تعیین تکلیف چون واقعا زشته..وام ازدواجتوهم نخواستی نگیر😊

جز كنجكاوي دليل ديگه اي ميتونه داشته باشه ؟ميخواستم ببينم صاحب اينهمه اموال ،چه جور شخصيتي داره كه م ...

قبل فوت پدرمم تو اجاره بوده.شما چرا ناراحتی؟؟؟حسادت زشته اونم واسه ی خانوم بظاهر محترم

تقسیم نکردیم تا سال..اجاره دادیم..شمام حرص نخور پوستت چروک میشه...سرتونم تو زندگی بقیه نباشه واسه تع ...

نه حرص رو من نميخورم حرص رو اونايي دارن كه ...

استغفرلله به هر حال ان شاء الله تا سال پدرتون كه خواهرتون بخواد عروسي كنه اون ٥٠تومنم جور شده املاكم تقسيم شده

نه حرص رو من نميخورم حرص رو اونايي دارن كه ... استغفرلله به هر حال ان شاء الله تا سال پدرتون كه خوا ...

حالا بشه یانشه ربطش رو ب شما نمیفهمم اخه😂😂دقیقا ازین بی پول بیسوادایی ک مدام تونقشه ای واسه بقیه