من خودم یه خونه بناممه ولی منطقش خوب نیستا ولی خب دیگه ویلاییه ۹۰متره ۵تاییم ۲نفری یه خونه برا پسرا موقعیتش تجاری و یه ماشینم خریدن براشون ولی دخترا فقط خونه...پدرومادرمم خداروشکر درقید حیاطن ...
البته بگم ما خودمون الان مستاجریم چون منطقه ای کخونه داریم میگم ک خوب نیست... ولی ان شاالله اگه خدا بخواد بزودی میریم تو خونه خودمون تو یجای خوب
کلا به ارث و اینا چشم ندارم پدر همسرم ک فوت کرد به همسرم ی باغو دوتا زمین رسیدو تو خونه پدریم ک سهم داشت اما باهاش صحبت کردم ک بره واگذار کنه به بقیه چون گفتم ک با ارث مخالفم بیچاره تا زنده بود بچها دعوا ک چرا مال و ارث نمیدی حالا تا مرد همونا بیا ببین چ میکردن گفتم ک راضی نیستم حتی ی هزارتومن از مال پدرت تو زندگیمون باشه همونطور ک تاحالا نبوده عروسی خرید وسایل همه با همسرم بوده همیشه.سمت خودمم ک تک فرزندم به پدرمادرم گفتم هرچیزی ک دارن هرجور ک خودشون میدونن یا وقف کنن یا هرکاری ک میخوان اما من ارثی نمیخوام به اندازه کافی خودم تو زندگیم دارم اونا مال اوناست خودشون بدست اوردن و خودشون باید لذتشو ببرن حتی اگه ی شبه همعه رو به باد بدن یا به هرکی ک بخوان بدن.پدرمم وقتی بهش ارث رسید هرچی بود واسه مادربزرگ پدربزرگم خیرات داد حتی ی هزارتومن از پودشونو نیاورد تو زندگی
اینکار پدرتون ارث نیس هدیه ایه که تو زمان حیاتش داره بهتون میده ارث همون دو سهم یه سهمه
چ گیری دادی.
من حرف ارث زدم؟!!
گفتم بین ما تفاوتی نمیزاره
خدا نکنه چشم بچه دنبال ارث و دو ب یک کردن باشه
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
پدر شوهر من که هر چی داره و نداره رو داره میفروشه واس خودش خرج میکنه چوسم بهمون نمیرسه خب بالاخره وقتی پدر بزرکش برای باباش گذاشت اونم باید یچی برای بچه هاش بزاره
لااله الا الله من جواب اون خانمه را به پست شما دادم چکار به مال و منال شما دارم انشالله خدا انقدر ...
مدام منو ریپلای کردی از اول تاپيک.
خدایی ول کن.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
خدایی برو از اول تاپیک بخون اون یکی دیگه بود برو با اون بحث کن که میگه چرا شما و برادرتون مساوی دا ...
وا. شما منو ریپلای کردی میگی ارث همون دو ب یکه و فلان.اقا ما مالمونو آتیش میزنیم. ولمان کن.
ديگه ریپلای نکن 😢
چراباید خوب باشه؟؟همیشه پیری و افتادگی پدر و مادرو دختر جمع میکنه..اونوقت سهم دوبرابر و عروس میخوره ...
اینو از خدا بپرس
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
آفرین. دقیقا تاثیر منش و تربیت پدرتون هست این طرز فکر.
بله واقعا خیلی خداروشکر میکنم ک دغدغه اینچیزارو ندارم و بیشتر از اون ک شوهرمم مثله من شده چون خواهربرادراش هنوز ک هنوزه درگیری دارن واقعا دستوپای بیخود زدنه به چیزی ک بهشون به عنوان ارث رسیده باید قانع باشن اما اینطور نیستن.کلا ن تنها ارث حتی حسادت یا غبطه خوردن خداروهزارمرتبه شکر اصلا اینچیزا تو وجودو ذاتم نیست سعی میکنم بچمم اینجوری تربیت کنم چون خودش راحته اینجوری