2777
2789
سایه مامان بابام هزاار سال روسرمون اما تفاوتی بین پسر دختر نمیزارن زمین داده بساز بفروش نفری ی واح ...

ولی قانونا و دینی پسر ۲سهمه 

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕

ینی ادم زنده خودش نمیدونه چطور اموالش رو مدیریت کنه؟!! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
😕 ینی ادم زنده خودش نمیدونه چطور اموالش رو مدیریت کنه؟!! 

چرا میتونه ...ولی خوبه که برای پسر دوسهم بده ..من تو قران معنیش خوندم و خدا فرموده

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
چرا میتونه ...ولی خوبه که برای پسر دوسهم بده ..من تو قران معنیش خوندم و خدا فرموده

بله خدا فرموده. صحیح 

ما انقد هوای داداشمو داریم ک حد نداره. خودمون صلاح زندگیمون رو میدونیم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خداییش باید دلی حساب کنن ..ما یه مغازه داشتیم ک مستاجر توش بود اینقد اصرار میکردم بدنش بمن من ۲۰۰تومنم اضافه تر میدم ولی ندادن الان داداشم مجانی نشسته ۲ساله نمیدونم ما باپسرا چ فرقی داریم تازه فقط پامیشه میاد بازنوبچش شامو ناهارشو میخوره هفته ای ۲بار و میره حتی نشده مارو یبارم دعوت کنه

خداییش باید دلی حساب کنن ..ما یه مغازه داشتیم ک مستاجر توش بود اینقد اصرار میکردم بدنش بمن من ۲۰۰توم ...

نمیدونم چجوریه که به پسر بیشتر میرسن چون پدر در قبال پسر وظیفه داره ..حتی اگه پسره کار نکنه پدرشوهره مجبوره خرجی زن و بچش بده .چون دختر یکی دیگرو به عنوان عروس اورده ولی دختر میره به یه خانواده دیگه ...

ماهم اینجوریم پدرشوهرم اکثرا پسرا یعنی مارو دعوت میکنه و اگه چیزی پخش کنن یا قربونی به پسرا بیشتر میدن ۴تا خواهرشوهر دارم تا حالا حتی به شوخی هم نگفتن چرا به اونا بیشتر میرسید حتی دعواشون هم میکنن کم بدن خیلی خواهرشوهرای خوبی دارم خداییش شاید من نتونم در حد اونا خوب باشم برای زنداداشم

بله خدا فرموده. صحیح  ما انقد هوای داداشمو داریم ک حد نداره. خودمون صلاح زندگیمون رو میدونیم

اینکار پدرتون ارث نیس

هدیه ایه که تو زمان حیاتش داره بهتون میده ارث همون دو سهم یه سهمه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃