2777
2789

من خودم یه خونه بناممه ولی منطقش خوب نیستا ولی خب دیگه ویلاییه ۹۰متره ۵تاییم ۲نفری یه خونه برا پسرا موقعیتش تجاری و یه ماشینم خریدن براشون ولی دخترا فقط خونه...پدرومادرمم خداروشکر درقید حیاطن ... 

البته بگم ما خودمون الان مستاجریم چون منطقه ای ک‌خونه داریم میگم ک خوب نیست... ولی ان شاالله اگه خدا بخواد بزودی میریم تو خونه خودمون تو یجای خوب

تنها ارث من😒:بینی گنده😑✌

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایه مامان بابام هزاار سال روسرمون

اما تفاوتی بین پسر دختر نمیزارن

زمین داده بساز بفروش نفری ی واحد برامون بسازه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

فعلا هیچی😂 ولی وضع مالی پدرم خوبه، ان شالله سایه پدر ومادرها همیشه بالاسر بچه هاشون باشه😍🙏 شماهم ان شاالله خونه دلخواهتو پیداکنی🙏

درتاریخ 99/9/9. بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد😍🙏میدوووونم روزهای خوبی توی رااااهه👌💕🌷😍خداجونم کمکم کن😍💕🌷🙏تیکرم تاریخ رسیدن به آرزوهامه😍🙏🍓

نه هیچیی .ندادن الان به مامانم ۱۵۰ ارث رسیده میگم برای من مینی بوفه بخر ..میگه نه فوقش۳۰۰ میدم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊