الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بزرگتره از دوتامون ولی ادم باید حد و حدود حالیش باشه، پسر اون هم از من کوچیک تره ولی چون بالغ هست من باهاش محترم برخورد میکنم و هرررره کرررره نمیدم باهاش
ب نظرم خودتو حساس نشون نده ک بوتر میکنه ؛ تا جایی ک میتونی رابطتونو سعی کن کم کنی ؛ خیلی ارووووووم و منطقی با همسرت در این مورد حرف بزن بلکه ب شوهرش بگه جلوشو بگیره یا اینکه یه بار ک شوخی کرد همسرت جوابشو نده یا روشو برگردونه خودش حساب کار دستش بیاد فتنه خانوم 😒😒😒😒 با سیاست جلو برو ؛ ارروووم با شوهرت حرف بزن و در کل سیاست پیشه کن
میشه برام صلوات بفرستید😉؟؟ لایکم کنین منم براتون میفرستم ... الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸💕🌸🍃🌸🍃
برادر شوهرش باشه ولی جالب نیس که مداااام باا شوهرم شوخی کنه و مسخره بازی در بیاره، شوهر اونم برادر شوهر منه ولی من حد و حدود سرم میشه ،نه زیادی سنگینم نه زیادی سبک.
جاری منم اینجوریه منم خواستم با برادرشوهرم گرم بگیرم ولی اون ادم سردیه لامصب شوهر من شوخه با جاریم ش ...
باید بزنی دهن شوهرتو جربدی😑
🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَنقَلبِـ مَنروحِـ مَن" یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه هستی که اینگونه تمامـ مرا به تلاطمـ در آوردی؟!....{حُـــــسیـن(ع)}مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^