2777
2789
عنوان

دارم به طلاق فکر میکنم ولی نمیدونم درسته!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2664 بازدید | 201 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا بچه پدر و مادر درست میخواد یکیشون مشکل داشته باشه بی فایدس بیاد تو این دنیا که چی بشه ...

از نظر من این دنیا پر از کثافته ولی کاریه که شده و حامله شده اینکه سقط کنه برکت رو از زندگی خودش میبره  

استارتر عاقلانه تصمیم بگیر، اگر میدونی فردا بچه ای بیاد بینتون و شوهرت ازاینی که هست بدتر میشه، به نظرم نگه ندار، چون فردا بچه ای بزرگ میشه بینتون که هزاران عقده تو دلشه😭😭🤣

درتاریخ 99/9/9. بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد😍🙏میدوووونم روزهای خوبی توی رااااهه👌💕🌷😍خداجونم کمکم کن😍💕🌷🙏تیکرم تاریخ رسیدن به آرزوهامه😍🙏🍓

ما ن روانشناسیم ن مشاور  ک دقیق بهت بگیم چیکار کن و تو همون کار رو بکنی 

و فقط نظرمونو میگیم

پس دوستان لطفا حمله نکنید

بنظرم اگ ادم ایراد گیری هس درست بشو ک هیچ، بدتر هم میشه 

ادم ایراد گیر هم پیرت میکنه واقعا 

اگه هنوز امید ب زندگی داری و دلت آرامش میخواد 

از زندگیت بیرونش کن و برو زندگی خودت رو بساز

اکانت خودم نیست . اکانت خودم نییییست
بله اون فقیر بود و خیانت کارم بود

برو پیش یه مشاور حاذق و کاربلد.... تاحالا باشوهرت راجع به مشکلاتت حرف زدی؟ 

درتاریخ 99/9/9. بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد😍🙏میدوووونم روزهای خوبی توی رااااهه👌💕🌷😍خداجونم کمکم کن😍💕🌷🙏تیکرم تاریخ رسیدن به آرزوهامه😍🙏🍓
بزار نی نی دنیا بیاد هم از تنهایی در میای هم وقتت پر میشه واقعا بچه برکت داره ان شاالله شوهرت هم دلگ ...

این جور آدم زنش مهم نیس 

بچه براش اهمیتی نداره 

من خودم با ی همچین آدمی چندین سال زندگی کردم 

آخرش تموم ش کردم 

از نظر من این دنیا پر از کثافته ولی کاریه که شده و حامله شده اینکه سقط کنه برکت رو از زندگی خودش میب ...

این چرت و پرتارو نگین توروخدا باحرفای امثال شماس که این دنیا پرشده از بچه های طرد شده

حق با تو اگه خیانت میکنه که حتما جدا شو اون توذهنش توروبا پول ساکت کنه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه