2777
2789
عنوان

دارم به طلاق فکر میکنم ولی نمیدونم درسته!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 201 پست

عزیزم پیش چند تا روانشناس رفتین برا درست شدن زندگیتون؟ بدونین هر زندگی نقاط منفی خودشو داره فقط باید رو نقاط مثبتش بیشتر تمرکز کرد و روانشناس بهتون مهارت هایی رو یاد میده که لحظات سختتون به مرور آسون تر میشه ، 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما اول مشکل روحی خودتو حل کن ..شما علاوه بره ترس از تنهایی که خودش میتونه اختلال بشه ..مشکل عدم تصمیم گیری و تمرکز داری ...دایما رو حرف بقیه زومید و خوب چون ازدواج دوم هم هست حساسیت بیشتره ..اما شما برای چی باید بگی کی پول بزاره تا فلان کار بشه ؟؟؟بعد با این شرایط بارداری و این نشون میده چقدر در شما تزلزل وجود داره ...هرچه سریعتر دنبال درمان باش بعد به زندگیت فکر کن

سقط ؟!  گناه اون چیه که باید بمیره ، حداقل حق زندگی رو از اون نگیر  

به نظرت زندگی با یه آدم بی احساس، ارزش داره؟ فردا بچه اش خوشحاله که تو اون زندگیه؟ شایدم بشه بچه طلاق😔😔😔

درتاریخ 99/9/9. بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد😍🙏میدوووونم روزهای خوبی توی رااااهه👌💕🌷😍خداجونم کمکم کن😍💕🌷🙏تیکرم تاریخ رسیدن به آرزوهامه😍🙏🍓
سقط ؟!  گناه اون چیه که باید بمیره ، حداقل حق زندگی رو از اون نگیر  

بیخیال بابا

بچه پدر و مادر درست میخواد

یکیشون مشکل داشته باشه بی فایدس

بیاد تو این دنیا که چی بشه؟

عذاب نداشتن خانواده درست رو بکشه؟

باپول خفش کنن ولی صدتا عقده دیگ تو دلش بمونه؟

سقط شه مستقیم میره بهشت..