من زندگیم تامینه خونه داریم نمایشگاه ماشین هم داریم ماشین هم که هست ولی من خیلی خسته شدم بد بختی اینه هیچکی به ادمی مثل من حق نمیده همه فکر میکنن ادمی که معتاده و بی پوله و کتک میزنه باید ازش جدا شی ولی تو خونه یک ادمپولدار هم زندگی سخته حق نداری هیچ شکایتی بکنی اون ساعت ۷ صب میره ۱۰ شب میاد بعدم شام را میخوره و ایرادددددددد! از همه چیز ایراد ایراد ایراد مسافرتم تنها میره و نمیدونم چرا وقتی میره جواب تلفنم نمیده ! میگه دستم به رانندگیه میرم ماشین بیارم برای تفریح که نمیرم تو چیت کمه؟ چی نداری؟ همه حسرتتو دارن! تفریح من شده اخر هفته خونه ننش و خواهر شوهر وراججججج و خوش و بش شوهر من با اون که طلاق گرفته بگن و بخندن من کافیه یه کلمه حرفی بزنم سریع پیش همه ادمو ضایع میکنه! امروز یه کلمه گفتم بعد محرم میخوایم گوسفند بکشیم شمام پول بزارین بخش کنیم زود گفت تو حرف نزنی نمیگن لالی! خدا کنه شمام نگید خوشی زیر دلش زده . شبم میگیره میخوابه و ماه به ماه هیچی نداریم. من وقتی مطلقه بودم فقط تنهایی سخت بود ولی درامدم براه زندگیم تفریحم واقعا درسته جدا شم؟ تنهایی اونوقتا اضافه شده با پولی و بی تفریحی اینم خودشو با این زن اون زن سیر کنه منم حق اعتراض ندارم دخترا هم که از شیشه ماشینش اویزون میشن... ۱ ماهه باردارم هستم سقط کنم و جدا شم؟ یا بازم تحمل کنم ؟ خیلی تنهام خیلی سخته حمایت خانوادمم ندارم مامانم مرده ولی خونه دارم بیمه هم کردم خودمو ارایشگریم بلدم . چکار واقعا کنم؟
عزیزم پیش چند تا روانشناس رفتین برا درست شدن زندگیتون؟ بدونین هر زندگی نقاط منفی خودشو داره فقط باید رو نقاط مثبتش بیشتر تمرکز کرد و روانشناس بهتون مهارت هایی رو یاد میده که لحظات سختتون به مرور آسون تر میشه ،
چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شما اول مشکل روحی خودتو حل کن ..شما علاوه بره ترس از تنهایی که خودش میتونه اختلال بشه ..مشکل عدم تصمیم گیری و تمرکز داری ...دایما رو حرف بقیه زومید و خوب چون ازدواج دوم هم هست حساسیت بیشتره ..اما شما برای چی باید بگی کی پول بزاره تا فلان کار بشه ؟؟؟بعد با این شرایط بارداری و این نشون میده چقدر در شما تزلزل وجود داره ...هرچه سریعتر دنبال درمان باش بعد به زندگیت فکر کن
من نمیگم خوشی زده زیر دلت، درکت میکنم. چون خودمم اگه بگم به جدایی فکر میکنم همه میگن خوشی زده زیر دلت معتاد که نیست کتکتم که نمیزنه پس چته؟؟؟؟ همه همینو میگن.