2777
2789
عنوان

بچه‌ها اگه محیط کارتون سمی باشه

117 بازدید | 17 پست

برای محافظت از خودتون چه کار می‌کنید؟ واقعا با ارزشها و معیارهای شخصی من نمی‌خونه محل کارم، خیلی مدارا کردم اما دیگه نمی‌تونم 

آرزویم، خواستم، هدفم یک حیات روشن و نورانی است. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال کار دیگه بگرد در کنارشقاطی نشو با هیچکیسرد رسمی و مودبانه همینمتمرکز باش روی کارت

تمام اینها را انجام میدم تا الان ۸۵ درصد اینجور بودم الان صد درصد خواهم بود

ولی باور کن خودشون دنبال آدمن و پیگیر مسایل بسیار شخصی

تمام اینها را انجام میدم تا الان ۸۵ درصد اینجور بودم الان صد درصد خواهم بودولی باور کن خودشون دنبال ...

همه جا همینطوره هرچی محل کار کوچیکتر روابط نزدیکتر ولی محل کار بزرگ روابط بر اساس قانون هس 

چه جوریه مثلا اگه نگرانی بهت تجاوز بشه بهترین کار اینه که ولش کنی ولی اگه مثلا زیرآب زن یا بداخلاقی ...

تجاوز که نه، اما تا دلت بخواد زیرآب‌زنی، پیگیری مسایل شخصی و تذکر راجع به ظاهر و محیط بسیار محافظه‌کارانه که لازمه هر لحظه احتیاط کنی

منم آدم ساده، مهربان و آرامی هستم، خیلی سواستفاده میتونن بکنن و من می‌ترسم....

همه جا همینطوره هرچی محل کار کوچیکتر روابط نزدیکتر ولی محل کار بزرگ روابط بر اساس قانون هس

دنبال کارهایی هستم که تو خونه انجام بدم؛ تولید محتوا و استارت‌آپ و...