من زندگیم تامینه خونه داریم نمایشگاه ماشین هم داریم ماشین هم که هست ولی من خیلی خسته شدم بد بختی اینه هیچکی به ادمی مثل من حق نمیده همه فکر میکنن ادمی که معتاده و بی پوله و کتک میزنه باید ازش جدا شی ولی تو خونه یک ادمپولدار هم زندگی سخته حق نداری هیچ شکایتی بکنی اون ساعت ۷ صب میره ۱۰ شب میاد بعدم شام را میخوره و ایرادددددددد! از همه چیز ایراد ایراد ایراد مسافرتم تنها میره و نمیدونم چرا وقتی میره جواب تلفنم نمیده ! میگه دستم به رانندگیه میرم ماشین بیارم برای تفریح که نمیرم تو چیت کمه؟ چی نداری؟ همه حسرتتو دارن! تفریح من شده اخر هفته خونه ننش و خواهر شوهر وراججججج و خوش و بش شوهر من با اون که طلاق گرفته بگن و بخندن من کافیه یه کلمه حرفی بزنم سریع پیش همه ادمو ضایع میکنه! امروز یه کلمه گفتم بعد محرم میخوایم گوسفند بکشیم شمام پول بزارین بخش کنیم زود گفت تو حرف نزنی نمیگن لالی! خدا کنه شمام نگید خوشی زیر دلش زده . شبم میگیره میخوابه و ماه به ماه هیچی نداریم. من وقتی مطلقه بودم فقط تنهایی سخت بود ولی درامدم براه زندگیم تفریحم واقعا درسته جدا شم؟ تنهایی اونوقتا اضافه شده با پولی و بی تفریحی اینم خودشو با این زن اون زن سیر کنه منم حق اعتراض ندارم دخترا هم که از شیشه ماشینش اویزون میشن... ۱ ماهه باردارم هستم سقط کنم و جدا شم؟ یا بازم تحمل کنم ؟ خیلی تنهام خیلی سخته حمایت خانوادمم ندارم مامانم مرده ولی خونه دارم بیمه هم کردم خودمو ارایشگریم بلدم . چکار واقعا کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.