2777
2789
عنوان

اونایی که توعقدن...

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 40 پست
مامان خودم

خب مث قبل 

یکی ظرف بشوره یکی اشپزی

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
مث خر من‌کار میکنم .... داشتیم کارای عروسیمونو میکردیم بعد ۶سال عقد  بزرگ خاندان فوت کرد . ...

عزیزمممم عیب نداره ایشالا سال دیگه انقدر خوش میگذرونی تو عروسیت که حسابی یادت میره غم امسالتو

همنشین فرشته های زمینیم🌻زبان گل هارا میدانم🌻من گفتاردرمانگرم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل قبل بود دیگه مامانم میپخت من میشستم بعضی موقع ها من غذا درست میکردم چون من دیر از خواب پا میشدم ...

آخه من همه کارارو میکنم جوری ک همه بهم میگن کوزت 

اماازآخر بهم میگن توهیچکارنمیکنی فقد گاهی موقه ها آشپزی نمیکنم 

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛
وای بخدا دیگه صبر ندارم‌چ خاکی بریزم توسرم 😭😭😭

خودتووعذاب نده برو سر خونه زندگیت یه جشن که بدی مردم بخورن ارزششو نداره خودتو از زندگیت عقب بندازی

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
واااااا الان که عروسی کردم و خونه خودمم همیشه نظافت خونه پدرم و گاهی آشپزی اونجا با منه یدونه دخترم ...

یعنی چی وظیفته؟ معذرت میخوام پس مامانت چی؟

وقتی ازدواج کردی وظیفه زندگی خودت گردنته و اون اصل کاریه

همنشین فرشته های زمینیم🌻زبان گل هارا میدانم🌻من گفتاردرمانگرم🌻
خب مث قبل  یکی ظرف بشوره یکی اشپزی

مامانم میگ همه کارا رو خودت انجام بده 

بااینک ماهفت نفریم خاهربرادرامم همه شوخ من همش درحال جم کردن خونه وظرف شستن ولی فقد گاهی موقه هاآشپزی نمیکنم مامانم میگ توهیچ کارنمیکنی

من قبلا همه کارا با من بود از وقتی عقد کردم گفتم من دیگه مهمونم تو این خونه😂😂😂رفتنیم  گاهی ...

وای خوش بحالت من ازکوچیکی مثل خرکارکردم الانا ک یکم شل کردم گاهیموقه ها آشپزی نمیکنم فقد مامانم بهم میگ تنبل

مامانم میگ همه کارا رو خودت انجام بده  بااینک ماهفت نفریم خاهربرادرامم همه شوخ من همش درحال جم ...

ن بابا دیگ همه کارا رو نکن 

مخصوصن وقتی شوهرت اونجاس نکن 

بعد میگ تو خونتون ازت کار میکشیدن من نجاتت دادم😂

وقتی شوهرت هس بیشتر کنارش باش 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
مث خر من‌کار میکنم .... داشتیم کارای عروسیمونو میکردیم بعد ۶سال عقد  بزرگ خاندان فوت کرد . ...

الاهی میدونم چقدر سخته😔

برات دعا میکنم ایشالا میری سرخونه زندگیت

شش سال خدایی خیلیه

ن بابا دیگ همه کارا رو نکن  مخصوصن وقتی شوهرت اونجاس نکن  بعد میگ تو خونتون ازت کار میکش ...

دقیقا وقتیم شوهرم میاد من همش درحال ظرف شستن کجم کردن خونم هی داداشامو خاهرم میریزن من هی جم میکنم آخرسر شوهرم ناراحت میشه

وای خوش بحالت من ازکوچیکی مثل خرکارکردم الانا ک یکم شل کردم گاهیموقه ها آشپزی نمیکنم فقد مامانم بهم ...

بگو عادت کنه دیگه چند وقت دیکه بخوای بری برای خودش سخت میشه

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏