بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مث خر منکار میکنم .... داشتیم کارای عروسیمونو میکردیم بعد ۶سال عقد بزرگ خاندان فوت کرد . ...
خدا ب دلت صبر و قرار بده دختر.... شما ک مراسمتون مختصر بود نمیشه برگذار کنید برید سر زندگیتون اینجوری ک نمیشه آخه بالاخره ممکنه سالی ی نفر فوت بشه چندسال باید منتظر بمونید
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
یعنی چی وظیفته؟ معذرت میخوام پس مامانت چی؟ وقتی ازدواج کردی وظیفه زندگی خودت گردنته و اون اصل کاریه
دوست دارم وظیفم باشه با عشق برای خانوادم میکنم همسرم هم تشویقم میکنه اولا مادرم خودش کارهای دیگه داره دوما کارهم نداشته باشه بشینه من خودم به دیده منت سرچشم انجام میدم
آخه من همه کارارو میکنم جوری ک همه بهم میگن کوزت اماازآخر بهم میگن توهیچکارنمیکنی فقد گاهی مو ...
زیادی کار کنی همین میشه اگر از اول شل و وا رفته و یواش کار میکردی کسی ازت توقع نمیکرد
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه