2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو طب سنتی

تو سایت طبایع پزشک شهر رو بزن پزشک طب سنتی تو شهرتون رو نشون میده برو پیشش

باید مشکلت از ریشه حل بشه نه اینکه با عمل صورت مساله رو پاک کنی

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

عزیزم نمیدونم شقاق بود یا بواسیر 

چون دکتر نرفتم

ولی پماد رکتول از داروخانه گرفتم استفاده کردم خووووب خوب شد

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜

عزیز دلم پماد ویکس یا ترموراب بگیر بعد روزی ۵ یا ۶ بار بزن ببین اولش خیلی میسوزه ولی خیلی تاثیر داره سریع خوب میشه 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

تو اب ولرم‌وبتادین بشین

شقاقت بهتر شدددددد

با وازلین وپودر امپی سیلین‌خمیر درست‌کن شکل بده عین شیاف مصرف کن هر روز یکی

۷تا برداری خوب میشی 

بهتر شدی دعام‌کن‌منم‌مادر شوم

خونریزی نداری امشب درست کن بردار

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
منم یبار به این مشکل برخوردم پماد ام جی باریج  برام عالی بود و خوب شدم

کلا روغن مورد خوبه

ام جی گرونه

ولی روغن مورد الیس هم عااالی تره هم ارزون تر

منم بعد زایمانم خیییلی از این داروهایی که دوستان معرفی کردند رو استفاده کردم خوب نبود

اونقدر هم شدید بود که به زور می نشستم

چند بار روغن مورد استفاده کردم عااالی بود

البته دفعه های اول می سوزونه

استارتر حالا یا همون مارک ام جی باریج رو بزن یا مارک الیس

ولی حواست باشه که روغنش رو بگیری (روغن مورد) نه پمادش رو

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون