2777
2789

من پنجشنبه رفتم ازمایش گفتن مشکوک ب بارداری بتام ۳.۱۴ بود و قسمت راهنمای ازمایش نوشته بود ک بیشتر از ۳ مشکوکه الان دلدرد یهویی و شدید میگیرم طوریکه حس میکنم پریودم نوک سینه هام یکم سفت و برجسته و دردناک شده  حس میکنم رگای سینم پررنگ شده کمردردم دارم کسی بوده اینطوری بعد چن روز بتاش بالا رفته البته من ای یو ای کردم و روز ۱۳ ای یو ای رفتم از دادم 

من ی روز بعد تاخیر پریودم آزمایش دادم‌گفتن مشکوکه چهل و هشت ساعت بعد تکرار کن که اونجا ۵۲ شده یود باز بعد ۴۸ساعت دوباره هم آز دادم‌شده بود ۲۰۰..

ان‌شاءالله که بارداری

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من، 

ازمایش دادم بتام 10 بود گفت مشکوکه یه هفته بعد رفتم باردار بودم 

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊
با ای یو ای؟

نه طبیعی

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊
ای یو ای کردی یا طبیعی باردار شدی؟

من بارداریم طبیعی بود.یادم‌نیس باور کن اما گفتن مشکوکه و باید دوباره تکرار بشه دو سال و نیم میگذره ازش.دفعه اول و یادم‌نیس متاسفانخ

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
اها برام دعا کنید سه شنبه میرم ازمایش

انشالله به حق این روزای عزیز هرچه زودتر نی نی خوشگل و سالم بیاد تو دلت 💚❤️

مرسی برام دعا کن 

الهی به حق این روز بزرگ دست خالی برنگردی و ی نی نی تپل مپل و خوشگل تو دلت باشه