2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

275 بازدید | 24 پست

خانما خواهرشوهرم بیش از حدبه زندگیمون دخالت داره ۲ساله نامزدیم البته عقد کردیم همسرم خارج از کشوره و میخواد منو ببره پیش خودش ولی خواهرش و خواهر زادش به بهانه های خرجی خونه مادر شوهرم تمام پولاشو ازش میگیرن همسرم مرد ساده ایه با یه تلفن گولش میزنن و منم سر گردان موندم ایران حتی زمین و خونه گرفته به اسم خواهر و خواهر زادش الان بعد دوماه دارم میرم میترسم از روزی ک سر زندگیم همینکارارو کنن و من بمونم و دربه دری کشور غریبه چیکار کنم بنظرتون یه زندگی ناموفق داشتم قبلا ک خانواده همسرم اصلا درجریانش نیستن و بچمم پیش پدرشه باید برای رفتن از اونم دل بکنم ولی انگار فقط به نفع خواهرشوهرم میشه زندگیمون خارج از ایران چون همسرم درامدش بد نیست اونجا چطور رفتار کنم باهاش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش، مگه نمیگی شوهرت مرد ساده ایه؟ وقتی با یه تلفن میتونن گولش بزنن تو که همسرشی همیشه پیششی، بیشتر و بهتر میتونی گولش بزنی که.. خیلی راحت میتونی روش تاثیر بذاری.