2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه خانمی تو سایت بود گفت همسرم نمیدونه دختر دارم 

عزیزم مگه خاله بازیه یعنی همسرش شناسنامشو ندیده بوده ؟یعنی قراره تااخر عمر بچشو پنهون کنه مگه میشه این کار باز خانواده شوهر فرق داره اما از خودش من بعید میدونم 

والا بعد از ازدواج حرفم که میزنم خواهرش میپره بهم شر میکنن

خب زن قانونیش شدی.وقتی بهت میپره توام بهش بتوپ. مگه زبون نداری عزیزم؟ همچین بشور پهنش کن حالش جا بیاد.خیلی کلی توضیح میدی.نمیدونم چه روشی بهت بگم ک پاشو از زندگیت ببری

[QUOTE=152920982]خب زن قانونیش شدی.وقتی بهت میپره توام بهش بتوپ. مگه زبون نداری عزیزم؟ همچین بشور پهنش کن حالش جا بیا اخه ۴۰ سااالشه چجوری زیاد از حد نمیشه بروش بیام ک اندازه مامانمه خود من ۲۲ سالمه الان بخدا دارم دیوانه میشم نمیدونم چیکار کنم شانس منه همش باید خدا یه کرمی به زندگیم بندازه همیشه

[QUOTE=152920982]خب زن قانونیش شدی.وقتی بهت میپره توام بهش بتوپ. مگه زبون نداری عزیزم؟ همچین بشور په ...

منم خواهرشوهر ۴۰ ساله دارم.محترمانه جوابشو میدم.اول باید شوهرتو بگیری تو مشتت رامش کنی، اگه شوهرت باهات هماهنگ باشه هیچکاری از دستش برنمیاد.هرجا مخالف میلت نظر داد بسپر همسرت جوابشونو بده.تو خودتو خراب نکنی بهتره.حرفاتو ب شوهرت بگو از طرف خودش بهشون بگه

بعد اینکه برا خودت و زندگیت انقد خرج بتراش چیزی نمونه ک بده ب بقیه.به خودت برس لوازم آرایشی،لباس، خوراکی، وسیله ورزشی، طلا، هرچیزی ک دوس داری بخر.برا خونت وسیله های دکوری و اینچیزا بگیر.مثلا بگو دلم میخاد ازینا داشته باشم یا مثلا وای اینا چقد گوگولین میخام.شوهرتو باید درگیر زندگی با خودت کنی به هر روشی ک شده.مثلا برو رو مخش که من دلم میخاد هدیه های بزرگ بگیرم.مث خونه، زمین ،طلا، ماشین چون هم خوشحالم میکنه هم برا روزی که گیر کنم یه پس اندازه، یا برا بچمون.

بعد اینکه برا خودت و زندگیت انقد خرج بتراش چیزی نمونه ک بده ب بقیه.به خودت برس لوازم آرایشی،لباس، خو ...

مرسی که کمکم کردی مهربون سعی میکنم انجام بدم امیدوارم جواب بگیرم ازشون🌺