2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها الان من میتونم خانوادمو عوض کنم بدم با کسایی دیگه زندگی کنم؟

جرا نمیشه ، میتونی مستقل بشی و رو پای خودت باستی ، مگه تو این دنیا فقط تو با خانوادت مشکل داری

بگو

اول ک زیر دست نامادری بودم 

بعد از تحصیل جا موندم ب اجبار

کل کودکی و نوجوانیم قالی بافتم سالی یه بار عید از درخونه بیرون میرفتیم 

دوبار عاشق شدم هر دوبار مجبور شدم عقد و عروسیشون شرکت کنم و دم نزنم 

ب اجبار عقد کردم

ب اجبار زندگی کردم ....همه ی اینا واس خودش خیلی سخت و دردناکه نصف نصف هم نگفتم یه جز کوچیک بود

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
اصلا انقدر زیاده در محلی از اعراب نمیگنجه

اگه سرگذشت منو بشنوی،قطعا اشک می ریزی،،،ولی چون خودم قربانی تبعیض جنسیتی بودم و هستم ،،باتماااام وجودم به بچه هام محبت میکنم ،پسر، دختر هردو،هدیه های خوب خدان،ولی حدیث داریم،پسر نعمت هست دختر رحمت، اون دنیا از نعمت سوال میکنن. ولی به رحمت حسنه میدن ،و  دخترسپر آتش جهنمه،،،من عاشق دخترام  و سعی میکنم کاری کنم خوشبخت زندگی کنن بهترینها نصیبشون بشه نه اینکه تلافی بدبختیامو سرمون خالی کنم

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
چرا زیر دست نا مادری بودی؟

چون پدر مادرم جدا شدن خیلی سخته ببینی یه دختر ۹ ساله عوض عروسک بازی قالی میبافه تا نامادری واس خودش جهازی پدرش بهش نداده رو تکمیل کنه

من میگم ادم به دنیا نیاد بهتر از این که بیاد عذاب بکسه

منم میگم حالا ک اومدی جوری زندگی کن ک چشم حسود از کاسه دربیاد 

چرا نرفتی با مادرت زندگی کنی

چون دادگاه مارو داده بود ب بابام تا ۱۸ سالگی بعدم ک ۱۹ سالگی ب زورنشستم پای سفره عقد ...