2777
2789
چطوری

نمیدونم عزیزم من از زندگیت خبر ندارم 

من خودم نامادریم تحقیق کرد همه از شوهرم بد گفته بودن اومد ب بابام گفت همه ازشون تعریف کردن بابامم دید خوبن اجازه داد ازدواج کنم بعد عقد بهم گفت همه همسایه ها فامیلاشون ازش بد گفتن ولی گفتم بری دیگه تا کی میخواستی بمونی اما جوری زندگی میکنم ک همیشه میسوزه ک منو داده ب این خانواده حتی اگه سختی بکشم تو خانواده شوهرم میرم خونه بابام همش تعریف میکنم خوشی میکنم تا بترکه ...

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم ادم به دنیا نیاد بهتر از این که بیاد عذاب بکسه

یعنی ما استغفرلله خودمونو عاقل ترازخدامیدونیم؟ما بهتر می دونیم چی برامون خوبه؟چطور یه دکتر ساده میریم هرچی که گفت قبول میکنیم آمپول دردناک تحمل میکنیم،شربت تلخ می خوریم،هرچی هم گفت نخور نرو نکن، بی ناراحتی میگیم چشم،،،ولی خدا که از مادر مهربونتره واسه ما انقدرازش طلبکاریم،،باشن تا مشکل ناله ناشکری میکنیم واز به دنیا امدنمون پشیمونیم.....این دنیا محل گذشتنه،،،نباید ازش انتظار خوشی داشته باشیم...آرامش واسایش درحد معقول خوبه،،ولی اینکه همش خوش بگذرونیم نمیشه ،دخترخوب...خوب به حرفم فک کن ،اگه بازم تفکرت این بود خواهش اقدام به بچه داری نکن چون واقعا بچه ها دست ما امانتن اگه آزارشان بدیم یا بد تربیتش کنیم باید تاوان پس بدیم

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
خب شوهرت مگه چشه

بعد ۶ سال داره بهتر میشه ولی واقعا تو این ۶ سال روزو شبم شده بود گریه خواهرشوهرم میگفت طلاقتو بگیر خودم نگهت میدارم ولی خب من چون نیتم درآوردن چشمای نامادریم بود سوختمو ساختم به حق این شب حس میکنم خدا داره بهم نظر میکنه چون شوهرم اخلاقاش داره خوب میشه

مامان و بابات چرا جدا شدن؟

نمیدونم چون بچه بودم جدا شدن از بابام ک نمیشع چیزی پرسید از اون موقع ها چیزایی هم ک شنیدم از مردم سر یه تهمت بی خود

مامان و بابات چرا جدا شدن؟

عزیزم سعی کن زندگیتو بسازی اگه از خانواده ات ناراحتی امکانشو داری مستقل شو نداری با منطقت تصمیم بگیر و البته اگه ازدواج نکردی با یه آدم خوب ازدواج کن دنیا ارزش نداره فانیه سعی کن خوش باشی 

من سر دختر بودنم خیلی سختی کشیدم

مثل من،،،ولی من دیدگانم با شما زمین تا آسمون فرق میکنه،میخوام ظلم به دختر بچه ها تموم بشه....واز خونه خودم شروع میکنم میدونی پیامبر وسط اون دوران جاهلیت که دخترا رو زنده زنده خاک میکردن چکارکرد؟ دست دخترشو بوسید،عزیزم مطمئن باش اونایی هم که به  من وشما ظلم کردن به خاطر دختر وزن بودن ،،تاوان سختی پس میدن .....لطفا صحبتهای دکتر انوشه درباره دختر وزن رو گوش بده ببین چقدر باارزشی .....از اول تاریخ دختر مظلوم بوده بهش ظلم شده ،اگه شما اونایی که مثل شما فک میکنن به این طرز تفکر ادامه بدن ....بازم به دختراظلم میشه....پس اجازه نده دیگه دختری این احساسی که تو الان داری ..درآینده داشته باشه این یعنی اوج انسانیت و شرافت ،،اینجوری هم خدا هم بنده هاش عاشقت میشن،،، موفق باشی عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
شما خودت ناراحتی پسر داری!؟

نه اصلا هرروزوهرشبو وهرثانیه خداروبخاطرپسرم که بهم داده شکرمیکنم من میمیرم براپسرم کدوم مادری بچشونمیخواد؟

این چه سوال مسخره ایه

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤