2777
2789
عنوان

چقدر سخته توی خونه خودت تنها باشی...

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 65 پست
صبوری کن برای جا زدن خیلی زوده..تو خانمی کن .بزرگی کن  کوتاه بیا...سال اول خیلیا اینطورین..درست ...

ممنون از امیدواریت..انشالله...

خیلی شکستم خیلی...چه روزا و چه لحظه هایی که فکرشو نمیکردم جلوی روم گذروندم.خیلی دلمممم گرفته 😔😔

😊😊
واقعا نمیدونمممممم...پیر شدم پیررررر...توی این یکسال نمیدونی جه روزایی کشیدم.کم اوردم دیگه.

منم مث تو بودم.تنها.توی شهر غریب.تنهای تنها. اونقدر دعوا و بزن بزن داشتیم ک گفتنی نیس.ولی حامله شدم پسرم دنیا اومد همه چیز عوض شد.سال اول دوم زندگی همینه.ولی بعد درست میشه

دلیلی برای استرس وجود نداره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اولش میگفتم طبیعیه خوب...با گذشت زمان بهتر میشه.ولی روز به روز داره فراتر میره... مثلا امشب خون ...

ببینید شوهرت آدم سالمیه، اهل کار، پات وایساده تو دوستی و خودت میگی بعضی وقت ها خیلی خوب

پس شما هم ناخواسته کاری می‌کنی که لج و لجبازی میشه

اکثر مردها دوست دارن فکر کنن حرف اول و آخر رو تو خونه اونا میزنن، خیلی از زن ها با سیاست این حس رو بهشون میدن ولی در نهایت حرف زن که پیش میره

شما یه کاغذ و قلم بردار ببین چه وقتهایی لج بازی کرده شما چه رفتاری کردی

میتونی مشاوره هم بری

مثلا من مشاوره رفتم گفت شوهرت تو لج و لجبازی فکر کن با یه پسر بچه طرفی و بزرگ نشده، منم دیگه سعی کردم کاری نکنم رو اون دنده بیفته

ان شاالله به حق صاحب این شب عزیز به حق علمدار حسین زندگیت رو روال بیفته

من هزار بار دعا کردم دیگه زنده نباشم حتی وقتی هایی که حالم خوب بوده😔

برای او مینویسم که همیشه و همه جا با او باشم،تا او شاد باشد همان کسی که تنها عشق زندگی من است تا زمانی که قلبم از کار بایستد💋⁦❤️⁩💞
ممنون از امیدواریت..انشالله... خیلی شکستم خیلی...چه روزا و چه لحظه هایی که فکرشو نمیکردم جلوی روم گ ...

من خیلییییی بیشتر از اینا رو داشتم که تو حوصله این جمع نیست که بگم.ولی درست شد.صبوری کردم و شرمندش کردمو درست شد..اگه بگم یه سال خونه خواهرم نرفتم .خیلی از مراسما.تولدا عروسیا نرفتم.دعوا هم نکردم لجبازی هم نکردم..طول کشید ولی درست شد.آروم شد..همه چیز نرمال شد

فقط فعلا بچه نیار

ببینید شوهرت آدم سالمیه، اهل کار، پات وایساده تو دوستی و خودت میگی بعضی وقت ها خیلی خوب پس شما هم ن ...

بله واقها سالم و خوب و کاری و ایناس...

دوستم داره.ولی لج باز عصبانی و حرف گوش نکن.

منم عصبانی میشم داد میزنم..واقعا اصلا ی زندگی داغونننننی داریم.

مشاوره رفتیم فایده نداشت..همکاری نکرد.

کلا بی منطقه.هیچ کس و هیچ چیز رو جز خودش قبول نداره.با همهههه مخالفه.

ممنون از دعای خوبت.الهیییییییییی صاحب این شبا خودش نظری به زندگیای امثال من کنه.

😊😊
اخه الان یکسال خونه خودمون هستیم.تازه عروس نیستم که.یکسال گذشته. واقعا هرررررر راهی فک کنی رفتم...ا ...

درخواست دوستیم قبدل کن

تو نی نی سایت، هر تایپیکی میزنی، یه عده ثابت هستن که بگن استارتر پسره،انگار سونوگراف تعیین جنسیتن
من خیلییییی بیشتر از اینا رو داشتم که تو حوصله این جمع نیست که بگم.ولی درست شد.صبوری کردم و شرمندش ک ...

خداروشکر که اکی شدین...الهی همیشه اکی باشین.

نه اصلا قصد بچه ندارم.چون زندگیم واقعا لب تیغه..ریسک بززگیه بچه.

😊😊
بله واقها سالم و خوب و کاری و ایناس... دوستم داره.ولی لج باز عصبانی و حرف گوش نکن. منم عصبانی میشم ...

عزیزم اینجا ایرانه کلا فرهنگ مرد سالار تو خون مردها هست

اکثر خانم ها با کوتاه اومدن و با سیاست زندگیشون رو میچرخونن

من خودم اصلا سر شوهرم داد نمی کشم، مشاوره هم تنهایی میرم اصلا بهش نمی گم. که میرم

خیلی از شوهرت انتظار همکاری نداشته باش

همین که کاریه و دوست داره از خیلی ها جلوتری

برای زندگی مشترک باید گذشت داشت

کدوم مردی حرف گوش کن هست اول زندگی