سلام ،خانوما من بچم مشکل داشت و سقط پزشکی توی ۱۴ هفته داشتم با دارو و کورتاژ،میشه ازتجربیاتتون بگید،که ایا دوباره باردار شدید؟ایا مثل دفعه ی قبل بود،منظورم راحت یا سخت باردارشدنتون هستش،ایا حالاتتون همونطور بود؟ راهنمایی یا توصیه ای اگه دارید ممنون میشم بگید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرسی من یکیش پوچ بود یکیش قلبش از کار افتاد هر دو رو تو ۱۰ هفته سقط کردم.دلیلش غلظت خونم بود.
خدا این یکی رو واست حفظ کنه عزیزم،من بچم جمجمه نداشت،خیلی نگرانم،از چندتا دکتر پرسیدم نیازه آز ژنتیک بدم؟میگن نه،ولی باز میترسم،اون دفعه زود باردار شدم،هی میگم یعنی این دفعه ام راحت میشم،یعنی کورتاژ خطری نداشته؟؟
انشالا اندفعه بدون مشکل بارداریت خوب پیش بره فقط قبلش همه ازمایشایی که لازمه بده همینطوری باردار نشو ...
حدود یکماه پیش ازمایش تورچ دادم واسه بارداری بعدیم،ولی راستش نه جنینو ندادیم اخه من اصلا هیچ تجربه ای راجعبهش نداشتم و نمیدونستم،چندتا دکتر فقط بهم دلیلش رو میگفتن یه بدشانسی نادر😔
حدود یکماه پیش ازمایش تورچ دادم واسه بارداری بعدیم،ولی راستش نه جنینو ندادیم اخه من اصلا هیچ تجربه ا ...
من کورتاژ کردم خود بیمارستان جنینو داد پاتولوژی البته دکترمم نامه داده بود.حالا اشکال نداره حتما آزمایش ژنتیک خودتو شوهرت بدید آزمایش غلظت خون و همه ازمایشایی سقط مکرر اگه تهرانی برو مرکز این سینا.
عزیزم اصفهانم، من یه کم غلظت داره خونم،توی بارداری قبلیم مشکلی نداشت،ولی حالا باز بهتره برم دکتر،توص ...
باید آمپول بزنی من از اول بارداری هر روز یه دونه انوکساپارین میزنم .با یه آسپرین میخورم .ازمایششو بده یه آزمایشگاه معتبر چون ازمایشش تخصصیه.اگه داشته باشی خود دکتر دارو هاتو میگه.