2777
2789
عنوان

دوراهی بین موندن و رفتن

372 بازدید | 16 پست

من و همسرم حدودا ۳ ساله ازدواج‌ کردیم. قبل از اون هم ۴ سال بود که با هم اشنا بودیم. 

من کلا ادمی هستم که خیلی به خانواده و محل زندگیم وابسته‌ام. با این که الان شهرم از مادر پدرم اینا حدود ۱ ساعت فاصله داره و برام سخته اما هر یک هفته یا دو هفته چند روز میریم و می‌بینمشون.

مسئله این جاست که همسرم شدیدا دوست داره که ما از ایران بریم و کشور دیگه‌ای زندگی کنیم. حتی با اینکه خودش تک فرزند هست و مادر پدرش بچه‌ دیگه‌ای ندارن میگه ترجیح میدم برم یه جا و با درامد خوب بتونم به پدر و مادرم کمک کنم.  قراره از طریق بورس تحصیلی اقدام کنیم و شرایطشم خوبه. اما من دوست ندارم از ایران برم. مهم ترین دلیلش اینه که با همه بدیش اینجارو دوست دارم، و دیگری اینکه مادر پدرم سنشون بالاست و بیمارن و میترسم برم و دیگه نبینمشون😞😞 دو تا خواهر و دوتا برادر دیگه دارم و اونا مراقبشونن ولی خب بیشترین وابستگی پدر و مادرم به من هست. 

همسرم تمام فکر و ذکرش شده رفتن. اگر بخوایم بریم از طریق من باید بریم، یعنی من باید اقدام کنم برای بورس. که منم دیگه علاقه‌ای به تحصیل ندارم اما برای اینکه شوهرم ناراحت نشه میخواستم‌اینکارو بکنم.

میدونم اگر بهش بگم ناراحت میشه که چرا از اول نگفتم. اما من همیشه بهش میگم که از اینجا نریم و اون سعی میکنه متقاعدم کنه. چه کاری میشه کرد؟

امیدوارم به مشکل نخوریم...

Dance me to the end of Love...

منو به فرزندی قبول کنین همگی با هم بریم 😎

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهرت عاقله با این شرایط اقتصادی ایران که روز ب روزم بدتر میشه حداقل جای دیگه نگران اینده بچه هات نیستی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
عزیزم شوهرت عاقله با این شرایط اقتصادی ایران که روز ب روزم بدتر میشه حداقل جای دیگه نگران اینده بچه ...

منم قبول دارم ولی نمیدونم چرا هیچ جوره نمیتونم از اینجا برم

Dance me to the end of Love...
منم قبول دارم ولی نمیدونم چرا هیچ جوره نمیتونم از اینجا برم

تو هم مثل خواهری منی تمام شرایطشو داشت نرفت ولی الان خیلی تو تنگنای مالیه 

حتما پشیمون شده

شدیدا 

با شوهرت یکدل باش. درسته مامان و بابات خیلی حق به گردنت دارن و عزیزترین آدمای زندگی هرکسی هستن. اما همین دوتا فرشته‌ی نازنین هم خوشبختی تورو میخان و خوشحال بودنت در کنارهمسرت

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

بخدا ایران جای مناسبی برای زندگی نیس. از اینجا برو و به همه نشون بده خوشبختی چجوریه

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

ارزش هیچ کس تو این دنیا به پای پدر و مادر نمیرسه، فقط کافیه خدایی نکرده نداشته باشیشون اونوقت میفهمی چی میگم، شوهرت خیلی خودخواهه که اینجوری مجبورت میکنه به کاری که دوست نداری، دقیقا دختر خاله من به زور شوهرش رفتن از ایران و سال بعد پدرش فوت شد و حتی ندیدن هم رو برای آخرین بار، کلی ضربه روحی خورد هنوز میره پیش روانشناس