2777
2789
عنوان

ميخوام برم توي بورس ميشه کمکم کنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 20 پست
سايت خريد و فروش رو ميذاريد? زمان خريد و فروش از ساعت چند تا چنده?

سایت خرید و فروش چیه؟

اصلا کلا چیزی از بورس میدونی؟

باید اول سجام ثبت نام کنی.بعدش اهراز هویت کنی

بعد یه کار گزاری انتخاب کنی داخلش ثبت نام کنی. بعد احراز هویت کنی

بعد بری تو سایت یا برنامه اون کارگزاری خرید و فروش کنی

ساعات رو نمیدونم

سهشنبه چهار شنبه عرضه اولیه هست

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سایت خرید و فروش چیه؟ اصلا کلا چیزی از بورس میدونی؟ باید اول سجام ثبت نام کنی.بعدش اهراز هویت کنی ...

اهان متوجه شدم ممنون.

عرضه اوليه خودکار ک فعال بشه هر هفته کارگذار خريد ميکنه درسته?

وقتي سود کنه خود کار گذار ميفرشه يا خودم بايد بفروشم?

ببخشيذ سوال ميکنم من خيلي ياد ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان متوجه شدم ممنون. عرضه اوليه خودکار ک فعال بشه هر هفته کارگذار خريد ميکنه درسته? وقتي سود کنه ...

اشکال نداره در حد اولیه هر سوالی داری بپرس

اگر پول واریز کرده باشی کار گزار برات میخره

ولی فروش پای خودته

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عرضه اولیه تموم شد دیگه نیست 

بپیوند سه شنبه است از ۱۳ تا ۱۷ برو تو تاپیک فکر اقتصادی آورده

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
خخخ چ طولاني.....خوب من در حد 5 تومن 10تومن پول دارم اينطوري پس کارگذاري ک انجام نميده

صندوق سرمایه گذاری پیشرو پولتو بذار مال کارگذاری مفید هست من اردیبهشت 30 تومان گذاشتم بعد از دو ما نیم 60 تومان شد 30 تومان کشیدم بقیه شو گذاشتم البته اون سودی که کردم موقع بازار خوب بوده ممکنه تو 30 تومان بزاری توی دوماه 60 تومان نده 

سحر 

سینابورس اینجاست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4713541/جواب-سوالای-بورس?postId=146436598