2777
2789
عنوان

درمان شقاق مزمن، خواهرای عزیزم لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 25 پست

پماد کالاندولا بزن

صابون گلیسیرینه بابونه بخر بعد دستشویی خودتو بشور

پماد بزن ناخن دستتو بگیر که بشه داخلم بزنی یا با یه چیزی که باریکه خیلی داخلشم بزن

یه مدت سر پا دستشویی برو فقط برای مدفوع کردن بشین

اون خوبت میکنه

شربت لاکسی ژل هم بگیر شب تکونش بده بریز تو اب نه سرد بعد بخور دو لیوانم پشتش اب بخور

واسه دردتم قرص سلسکسیب بخر هر روز یکی 

دیدی دیگه درد نداری نخور

به خدا اعتماد کن ⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم ومثل تومشکل دارم هرچی هم آنتی هموروییدورکتول استفاده میکنم بازفاییده ای نداره توروخدابه م ...

نوشتم بخون

شربتم از دکترت بپرس فکر نکنم مشکلی داشته باشه یا از داروخونه موقع  خرید

قرص نخور

به خدا اعتماد کن ⚘
چون گفتی با صابون بشور بخاطر همین گفتم عزیزم. شما اینکارارو کردی خوب شدی؟ من خیلی موقع دفع درد دار ...

اره خوبم

سرکه سیب هم بخر بعضی دقتا بشین تو اب و سرکه و با پنبه به اون قسمت بزن

صبور باش این کارارو انجام بده خوب میشی

به خدا اعتماد کن ⚘
اره خوبم سرکه سیب هم بخر بعضی دقتا بشین تو اب و سرکه و با پنبه به اون قسمت بزن صبور باش این کارارو ...

شستن با صابون یا شامپو بچه رو تمیز میکنه ولی داخلشم وقتی مدفوع رفتی بشین تو اب و سرکه سیب داخلشم شستشو میده

شبا وقت خواب سرکه سیب با پنبه بزن به بدنت اگه یکم سوزش داشت عیبی نداره سریع سوزشش میره

به خدا اعتماد کن ⚘
اره خوبم سرکه سیب هم بخر بعضی دقتا بشین تو اب و سرکه و با پنبه به اون قسمت بزن صبور باش این کارارو ...

خیلی ممنون عزیزم.

اما عزیزم من چند ماهه درگیر این درد لعنتی هستم