2777
2789
عنوان

ینی هیشکی نمیخواد کنکور بده

157 بازدید | 26 پست

؟؟؟

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال کنکوری داری؟

نه عزیزم مشاور کنکور دارم با قیمت خوب وجلسه اول رایگان .تو دوتا تاپیک اخرم توضیح دادم

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

بابا هنوز 7 روز نشده قبلی رو  دادیم بزار یه نفس  بکشیم  

خب از شوخی بگذریم مشکلت چیه بگو من  کمکت میکنم

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
مگه رد نشد تازه!؟

چرا شده ، ولی خب بعضیا ک میخوان سال بعد کنکور بدن ، نه؟ 

تازه دادیم ک بزار عرقمون خشک شه

عرقت ک خشک شد اگه مشاور تحصیلی با حداقل قیمت خواستی درخدمتم عزیزدلم

بابا هنوز 7 روز نشده قبلی رو  دادیم بزار یه نفس  بکشیم     خب از شوخی بگذریم مش ...

رخساره جون مشکل ندارم من کنکوری نیستم عزیزم .مشاور خوب و قیمت پایین خواستی درخدمتم.البته خودم نه .از آشنایان هستن ک تو یه موسسه مشاوره میدن 

عزیزم جوابش بیاد قبول نشدیم چشم

درخدمتم فداتشم .ان شالله قبول شی همین امسال بهترین رشته .بهترین دانشگاه

رخساره جون مشکل ندارم من کنکوری نیستم عزیزم .مشاور خوب و قیمت پایین خواستی درخدمتم.البته خودم نه .از ...

قربونت که فکر کنکوریایی  و البتع بیشتر اون  فامیلتونی  

انشا.. تبلیغ منم بکنی عزیزم     

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف