2777
2789
عنوان

ینی هیشکی نمیخواد کنکور بده

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 26 پست
اگه امسال خوب نداده باشم....چرا من هستم✋  البته ایشالا خوب بشه نتیجه تلاشم

ان شالله نتیجه خوب بگیری ورشته مورد علاقت تو شهر مورد نظرت قبول بشی همین امسال .اگه خدایی نکرده نشدی ، مشاور قیمت مناسب خواستی درخدمتم.

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
ان شالله نتیجه خوب بگیری ورشته مورد علاقت تو شهر مورد نظرت قبول بشی همین امسال .اگه خدایی نکرده نشدی ...

کدوم شهری عزیزم؟؟

ممنون بابت دعای قشنگت

واست صلوات فرستادم❤

دیوانه تر از خود کسی می جستم....دستم بگرفتندو به دستم دادند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت که فکر کنکوریایی  و البتع بیشتر اون  فامیلتونی     انشا.. تبلیغ منم بکنی ...

تبلیغ چی فداتشم کارت چیه ؟مشاوری؟ خخ فامیلم همون شوهرمه .تو یه موسسه ک اسمشو نگم بهتره مشاوره میده و اون جا خب قیمتاش خیلی بالاست چون دست زیاده یه جورایی .گفتم اینجا بگم ب نی نی سایتیا رفع حاجت بشه از کسایی ک هزینه اون موسسات رو ندارن .

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
کدوم شهری عزیزم؟؟ ممنون بابت دعای قشنگت واست صلوات فرستادم❤

خداخیرت بده خواهرم منم برات میفرستم

من مشهدم مشاوره غیر حضوری و انلاین هم دارن

خودتون چی خوندین؟ همسرتون چی؟ 

مهندسی نفت

تبلیغ چی فداتشم کارت چیه ؟مشاوری؟ خخ فامیلم همون شوهرمه .تو یه موسسه ک اسمشو نگم بهتره مشاوره میده و ...

فعلا که در حال حاضر در برزخ پسا کنکور در حال سیر و سفرم ولی انشا... بزودی  قبول میشم با دعای شما

ازبس که پشت کنکور موندم و تجربه جمع کردم و تو پیج این واون بودم دوستمم همون سال اول رفت مشاوره خلاصه که قصه اش درازه فقط کار مشاور بودنو دوست دارم

راست میگی الان دست خسلس زیاد شده خود من امسال یه مشاور گرفتم یعنی حیف 1000تومن که بدن به اون بعدکه فهمیدم من خیلی هم باسوادم     

شوهرت روانشناسی یا مشاوره خونده یا  چی؟؟؟

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
الهی ک رشته مورد علاقتو قبول بشی همون شهری ک دوس داری عزیزدلم .شوهرم چند سالیه مشاوره تحصیلی شده خود ...

قربانت ممنونم

انشا.. شوهرت روز به روز مشهور تر بشه و کارشم بگیرع و موفق باشه

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
قربونت بشم ممنون عزیزم

قربانت ممنونم انشا.. شوهرت روز به روز مشهور تر بشه و کارشم بگیرع و موفق باشه  

امین 

فداتشم موفق باشی گلم