2777
2789

سلام خانوما من  شوهرم آزو اسپرمه خودم تخمکام پلی کیستیکه اقدام کرده بودیم برا avf که بعد تخمک کشی کنسل شد دکترم گفت برین استرتحت کنین گفت تخمکام تا سه ماه اماده باروریه اگه اسپرمای شوهرم تقویت بشه با دارو امکان حاملگی هست یه چند روز بعد اینکه کنسل شد عادت شدم و این ماه 11روز عقب انداختم ولی پنج شش روز قبل لکه بینی داشتم الانم کمو بیش کمرم و تخمکام درد میکنه هیچ حال خاص دیگه ای ندارم بجز اینکه این چندوقت خیلی سردرد بودم همین بنظرتون چند درصد امکانش هست حامله باشم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوایل بارداریم سردرد میشدم

ان شاالله که باردار باشین 

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

بیبی بزن بیا خبرمون کن خوشحال شیم،وای چقدر خوبه بدون آی وی اف باردار شی🥴🥴🥴🥴🥴

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺

بله عزیزم... خیلی هم امکان داره...امروز هفتم محرمه..روز بزرگداشت حضرت باب الحوائج...حضرت علی اصغره...

انشالله به حق خودشون به حاجت دلت برسی...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
😍😍واقعا خدا کنه انشالله که حامله باشم البته تا حالا ثابقه داشتم ک عقب بندازم ولی نه اینقدر 

همینجا بگو مارم خبر کن

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
بیبی بزن بیا خبرمون کن خوشحال شیم،وای چقدر خوبه بدون آی وی اف باردار شی🥴🥴🥴🥴🥴

اره خیلی اذییت شدم تو این مدت خدا کنه همینجوری حامله شده باشم برام دعا کنین🙏⁦♥️⁩