2777
2789

راهنمای کامل تربیت کودک

نویسنده:الیزابت پنتلی

مترجم:اکرم قیطاسی

انتشارات:صابرین

تاثیر تعلیم و تربیت در شخصیت کودک

نویسنده:ل.ف.استرو سکایا

چگونه با فرزندتان صحبت کنید

نویسنده:دکتر پل کلمن

کودکان چیزی را می آموزند که با آن زندگی میکنند

نویسنده:داروتی لونولت-ریچل هریس

والد متفکر،کودک متفکر

نویسنده:میرنابی.شر

تربیت بدون فریاد

نویسنده:هال ادوارد رانکل

دوست بدارید اما لوس نکنید!

نویسنده:دکتر نانسی سامالین- کاترین ویت نی

با عادتهای بد کودکان چه کنیم؟

نویسنده:دان هوبنر

مترجم:رویا نبی زاده

با ترسهای شبانه کودکان چه کنیم؟

نویسنده:دان هوبنر

آموزش موثر والدین

نویسنده:توماس گوردن

کلیدهای تربیت و رفتار با پسر ها

نویسنده:استو بیرالف

کلیدهای رفتار بادوقلوها

نویسنده:کرکف گرومادا-مری.هرلبرت

( 101) تکنیک دیگر بازی درمانی

نویسنده:هیدی جرارد کادو سون-چارلز شافر

به بچه ها گفتن،از بچه ها شنیدن!

نویسنده:آدل فابر-الین مازلیش

چگونه فرزندان موفق پرورش دهیم

نویسنده:پائول توگ

فرشته های کوچک(راهنمایی برای دگرگونی در زندگی خانوادگی و داشتن ساعاتی خوش با کودکان)

نویسنده:دکتر تانیا بایرون-ساچابیو استوک

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالشه

برا 9 ماه تا 4 سال  «شادترین کودک محله» 

ایرانی بخای مجموعه 7 جلدی  «من دیگر ما» ک عالیه

«کلیدهای تربیت» ام خوبه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

مجموعه ۶ جلدی من دیگر ما به همراه یک کتاب ضمیمه به نام بازی بازوی کودک. فوق العاده هست. کاملا روون هم نوشته شده.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
راهنمای کامل تربیت کودک نویسنده:الیزابت پنتلی مترجم:اکرم قیطاسی انتشارات:صابرین تاثیر تعلیم و ...

اینارو کپی پیست کردی؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اینارو کپی پیست کردی؟  

نه عزیزم

اینها بخشی از کتابهایی هست که خوندم

مربوط به شغلم هست...

در ضمن برای داشتن کودک شاد و سالم خوندن ۱۰ تا کتاب واقعا زیاده به نظرتون؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
راهنمای کامل تربیت کودک نویسنده:الیزابت پنتلی مترجم:اکرم قیطاسی انتشارات:صابرین تاثیر تعلیم و ...

سلام کتابی که برای دختر ۱۰ساله خوب و مناسب باشه هم اگه میدونید بهم معرفی کنید ممنون

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧
سلام کتابی که برای دختر ۱۰ساله خوب و مناسب باشه هم اگه میدونید بهم معرفی کنید ممنون

یعنی خودش بخونه؟ 

نه عزیزم اینها بخشی از کتابهایی هست که خوندم مربوط به شغلم هست... در ضمن برای داشتن کودک شاد و سا ...

برای داشتن کودک شاد و سالم آدم اول باید خودش شاد و سالم باشه

چرا اینجور حرف میزنید مگه من گفتم کمه

مگه میدونید من چن تا کتاب خوندم😐ک انقد راحت قصاوت میکنید و خودتون رو برتر میدونید

این ک ریز ب ریز اسم مترجم و انتشارات و... رو نوشته بودید ب نطر رسید کپی کرده باشید تا خونده

یعنی خودش بخونه؟ 

بله مثلا نکات تربیتی توش باشه یا مثلا برای ترس یا انگیزشی باشه

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧
بنظرتون دوره های تربیتی شرکت کنیم بهتره یا همین کتابارو بخونیم؟

ی کانال هست تو ایتا

اسمش تنها مسیر ارامشه

دوره تربیت فرزند میذاره زیر نطر یکی از شاگرد های استاد پناهیان

ب نطر خیلی خوبه

خودم رشکت نکردم

ولی انشالله تا یکی دو ماه آینده بذاره دوره شو